אהלן!!

hodayoyo

New member
אהלן!!

מה המצב?? קוראים לי הודיה, אני בת 15 וחצי.... וגם אני התאהבתי באורלנדו בטח כמו כולם כאן.. :) ו...... זהו!! היה כתוב שזה פורום חדש, אבל אני רואה שהספקתם הרבה... :)

Fire Glow

New member
ניצל"ש

שלום לכולם! ^_^ גם אני חדשה בפורום, אני בת 15 וחצי וגם אני אוהבת מאוד את אורלנדו המתוקי! אני מקווה להשתלב בפורום...

פרפר15

New member
ברוכות הבאות נ"נ"ש

יאוו אתן לא תאמינו אתמול ראיתי שילוב של אורלנדו וג'וני אימלה כזה חתיךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך

g a g a

New member
ברוכות הבאות ../images/Emo13.gif

שהות נעימה והשתלבות מהירה

little bry

New member
שאאאאאאלום

ממצבבבבבבבבבבבבב? אני שרית בת 14 מחולוןןןןןןן בטוחההה שתהני פההה והתמונה הקודם זה ציור? זה נראה ממש כמו ציור!

TaKe Me DuDi

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo20.gif../images/Emo141.gif

השתלבות מהירה

אני רואה שאני ממש לא היחידה ../images/Emo9.gif

חחח, גם אני חדשה, ואני חוווווווווווולה על אורלנדו בלום!!
אני מקווה שאני יכתוב כאן הרבה...

תודה ../images/Emo13.gif

נ.ב. אין לי כמעט תמונות טובות של אורלנו או יותר נכון בכלל, יכולים לשרשר לי כמה תמונות טובות שלו?

חלק מהם, אבל..

אבל אני לא רוצה כאלה שיש בגלרייה כי אז אני יכולה כבר להוריד אותם למחשב בלי להטריח אותכם...
נ.ב. הוספתי איזה שלוש תמונות לגלרייה שם..

Galadriel 3000

New member
ויהי!!!

עכשיו אני יכולה לתקוע פה טונה של תמונות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! splendid, precious! ממ... בעצם, לפני שאני מתחילה בעבודה השחורה, יש לך העדפות? יענתו איך את מגדירה תמונה יפה?

Galadriel 3000

New member
אגב,

את גם יכולה לעשות חיפוש בגוגל, אבל זה לא רצוי, כי אז תיחסך ממני האפשרות של להעביר טונה של זמן בלתקוע פה מלא תמונות (זמן איכות) אז רק תעני שם על השאלה שלי

בעקרון אורלנדו בלום..

..הוא חתיך בכל עת, אבל אני מתכוונת לתמונות שהם כמובן באיכות טובה ותמונות שהוא נראה בהם הכי טוב! (גם של לגולס יש לי מספיק, אני רוצה של אורלנדו או מילא של דמויות מסרטים אחרים..)

Galadriel 3000

New member
ויל טרנר

וכזה? טוב לא תהיה לי בעיה להפריד, מאחר וסידרתי את הפולדר שלי לא מזמן- יש אגף אחד לשודדי הקאריביים, אגף לקלציום קיד, אגף לשרטבעות, אגף לנד קלי (שיש לי בו איזה 4 תמונות), אגף לטרויה ואגף לדברים שהם לא אורלי (בשם סטאף. ככה אני מכבדת דברים אחרים)- ג'וני, תמונות משרטבעות שאין בהן את אורלי... הקיצר סטאף... אוקיי אז גם יש לי אגף שלו בתור עצמו, אז אני אתחיל איתו ברשותך (רשותכם?) אבל נא לסלוח לי, כי יש לי פה תמונות ישנות בטירוף!

למעלה