אהלן

unb®eakable

New member
אהלן

מה המצב? בקשר לעונה השנייה של 24 ערוץ 10 קיים ישיבה מיוחדת בנושא וכמו שזה נראה העונה תעלה לקראת החורף המתקרב כנ"ל לגבי אנג'ל שכבר לפני הרבה זמן היה צריך לעלות בערוץ. הכל תלוי במצב הנוכחי של הערוץ. אני אישית אוהב את ערוץ 10 אבל מה לעשות שיש כאן משהו מוזר שלא נראה לי

GoLd FlOwEr

New member
יייישששששששששש../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אאאנננננג'ללללללללללללל
איזה כיףףףף
ברצינות ישדרו את אנג'ל
איך אתה יודע
וברוך הבא

בשביל נטע:

אותו אחד שהגבת לו הוא לא חדש הוא כבר כתב הודעות בפורום פשוט לא בזמן האחרון ואנג'ל זאת בהחלט סדרה נחמדה אבל אין כמו העונות הראשונות של באפי. ויש לי שאלה: האם 24 שהיא סדרת מתח יכולה גם להיות סדרת פעולה? כי יש פורום סדרות אקשן וכרגע הוא מת לחלוטין ואם 24 היא גם סדרת אקשן אז הרבה אנשים יכולים לדבר עליה שם וגם על סדרות אקשן אחרון ואז הפורום עם הרעיון המצוין התעורר!

xander55

New member
אנג'ל כבר תלוי באוויר יותר מדי זמן

כנראה יש להם סיבות ממש טובות אם הם לא משדרים אנג'ל למרות שיש להם על זה זכויות, בייחוד שיש קהילה ענקית של מעריצי באפי, אני יודע שאני מנצל כל הזדמנות לראות באפי או אנג'ל, לא משנה כמה פעמים ראיתי או אם יש לי את זה מוקלט או לא, אצלי זה "whooo buffy it's your birthday"
אבל מפה ולומר שהעונות הראשונות של באפי הרבה יותר טובות, ממש לא, הראשונה לא משהו, השניה יש בה ככה ככה פרקים, רובם גאוניים, עונה שלישית היא עונה אהובה עליי בגלל קו העלילה ובגלל שיש שם את פיית', למרות שהפרקים האחרונים מאכזים במקצת, רביעית די טובה, סיפקו שם כמה פרקים מצוינים, ועונה קומית לחלוטין, אדם מאכזב, אבל אם באים לעונה בראש קומי, אפשר להנות ממנה, חוץ מזה, יו נואו, טארה ואניה הן ה-דמויות. חמישית מצוינת, שישית מקום שני אצלי, ושביעית מצוינת אך מגוחכת במקצת. בקיצור, באפי זו ה-סדרה, אף אחד לא יכול לשכנע אותי אחרת, כבר 7 שנים אני מעריץ של הסדרה, לא משנה מה יקרה, היא בחיים לא תצא לי מהלב או מהראש, אני עדיין בוכה שאני רואה את באפי.

unb®eakable

New member
כן ברצינות!

אנג'ל מתקרב למסך הטלווזיה שלנו, ואת זה אני יודע בגלל שבעיתונים כל הזמן רושמים על המצב של ערוץ 10 אז בין השאר כותבים על מצב התוכניות שלהם. לא מזמן קראתי שערוץ 10 כינס ישיבה מיוחדת לגבי מצבו ו24, אנג'ל ועוד כמה סדרות היו הנושא העיקרי שלה. עד כמה שהבנתי הם מתכוונים לשדר את אנג'ל ביחד עם המתכונת החדשה שלהם שתעלה ממש בקרוב. וחץ מזה אני בקשר עם הערוץ.

למעלה