אהלן!

OFIRB9

New member
אהלן!

אני חדשה (חד-שה! אני בת!) בפורום הזה מה המצב???? מישו יכול לספר לי על מה הסרט דיג'ימון? ומי זה הילד החדש שנמצא שם? ושימו לב לזה! שמתם לב של כל השמות של הגיבורים מתחילים בט????? בעונה א-טאי בעונה ב טיקיי (הוא מספר תסיפור נראה לי שהוא הגיבור) בעונה ג זה טקאטו ובעונה ד טאקוייה! חחחחחחחחחחח ומישו יכול לספר לי מה קורה בפרקים הבאים???? אני מתה מסקרנות והתקצירים של יאס לא עוזרים לי מישו???? תודה!

lori4

New member
ברוכה הבאה../images/Emo13.gif

הילד בסרט דיג'ימון הוא ווילס ויש לו את הדיג'ימון טריירמון והוא אמריקאי. הסרט דיג'ימון הוא בעצם שלושה סרטים נפרד שהאמריקאים איחדו לאחד, הסרט הראשון הוא על הפעם הראשונה שטאי פגש את קורומון 4 שנים לפני העונה הראשונה, השני מתרחש קצת אחרי העונה הראשונה ובעצם קשור לוויליס הוא ניסה ליצור במחשב שלו דיג'יביצה שהפכה לדיג'ימון וירוס שהתחיל למחוק את כול המידע של העולם בעזרת האינטרנט, טאי ומאט הביסו אותו שגריימון מלחמתי וגרוארומון מתכתי התמזגו לאומנימון, ובכך שאיזי האט את דיג'ימון הוירוס בעזרת איימילים של ילדים מכול העולם. השלישי בא אחרי העונה השניה טי.קיי וקארי נוסעים לניו-יורק לבקר את מימי ואז דברים מוזרים מתחילים לקרות והם גם פוגשים את וויליס וטריירמון ומנסים לעזור, וילס מסרב ובורח, קארי מבקשת מדיוויס והאחרים לפגוש אותה ואת טי.קיי באמריקה, הם נוסעים, פוגשים את וויליס ושומעים את הסיפור שלו על כך שהיו לו שני דיג'ימונים תאומים ואחד מהם נדבק בוירוס ועכשיו הוא רודף אחריו, בסופו של דבר וויליס מסכים שהם יעזרו לו והם נלחמים בתאום עם הוירוס, וטריירמון דיג'גדל. אבל הם מפסידים ואז מופיעים ההדיג'גדילות הכי גבוהות של פאטמון וסאלמון(צורת אלוף גאטמון) והם נותנים לדיוויס ו-וויליס את דיג'יביצת הזהב (של דיוויס הופיעה בפרק "סמל טוב הלב") וטריירמון ו-וימון דיג'גדלים בצורות הזהב שלהם והם משמידים את הוירוס אחרי קרב קשה, אבל התאום לא מצליח להתאושש אז הוא הופך לדיג'יביצה שוויליס אחר-כך מוצא והכול כמו שאני זוכרת נגמר טוב.(יצאה לי מגילה
) (אני לא זוכרת שמות מדויקים של דיג'ימונים ושל הגדילות בגלל שהפעם האחרונה שראיתי את הסרט הייתה לפני חצי שנה) בנוגע לתקצירים, אני יכולה להביא לך כאלה אבל באנגלית.

יאקומו

New member
היי! ברוכה הבאה! ../images/Emo66.gif

(סתם התחשק לי לשים אטומיקון...) ברוכה הבאה! יופי שבאת! הבנים פשוט משתלטים על הפורום! צריך עוד כמה בנות! (......) לורי כבר הסבירה לך מה קורה בסרטים, ככה שאין לי מה להוסיף! לגביי הפרקים הבאים- אני פחות או יותר יודעת מה קורה, אבל אני לא רוצה לבלבל אותך. תכנסי להוטמייל, ומשם, בטבלה פיצפונת למטה כתוב 'טלוויזיה', ויש לך שם פירוט של כל הערוצים למשך שבוע. מקווה שעזרתי! גם את רואה אבן הכוח?!

Goggle Girl

New member
האם גם את מדובבת?! *מבט חשדני*

הם. נקודה מעניינת. רק שדייויס וקן הם יותר הגיבורים של הסדרה. טיקיי סיפר את הסיפור אבל בהארי פוטר את לא אומרת שהגיבורה היא ג'יי קיי רולינג, נכון?

lori4

New member
טי.קיי...

מספר רק את החלק הראשון של הסיפור, הוא נותן חומר רקע. למרות שלא מתתי על קן ודיוויס(בכול מצב אפשרי) אני מסכימה שהם הדמויות הממש ראשיות, אבל כול האחרים נחשבים גם הם לגיבורים. שמתי לב למשהו בעונה השניה והרביעית יש התמקדות נורא חזקה בנער המשקפת ובזאב הבודד, בעונה השלישית אין כמעט הצמדות כי הם רק שלושה ובעונה הראשונה כול הילדים שווים פחות או יותר.

blitzmon

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

והסרט כבר היה בסינמה קול?!

blitzmon

New member
זה הערוץ עם החתול הזה

סינמה 1, סינמה 2, סינמה 3 וסינמה קול, עם החתול קול!

lori4

New member
יש לי יס

וחוץ מזה, מה הקשר לזה שיש את זה בסינמה קול לזה שהיא שאלה על הסרט?

Ray girl

New member
ברוכה הבאה

עם את שפויה אז זה לא ימשך הרבה זמן....... התרצי לדבר עם המזכירה שבעיניינים או עם הבוס?

lgmtk

New member
אהלן גם לך אופיר../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אל תדאגי בקשר לקטע של הבנים שמשתלטים. אנחננו ב-מ-י-ע-ו-ט
עוד משו-את אוהבת מנגה ואנימה
דבר אחרון-ברוכה הבאה מקווה מאוד שתהני כאן כמוני זה אחלה פורום עם אחלה אנשים(או נשים.....) חחחחחחחח

Digi Lista

New member
ברוכה הבאה../images/Emo13.gif

תיהני כאן,תישתלב ותרגישי כמו ב
אני לשירותך

OFIRB9

New member
אווו חבורה של מקסימים!

הדלתות ממש פתוחות כאן טוב, כן אני רואה אבן הכוח אבל זה לא קשור לחתימה, אבן הכוח הזו היא אבן היהלום הכחול, משהו שהמצאתי, זה מן פיק פוקימון ולא אני לא מדובבת אבל כל קול שאני שומעת אני אזהה מכל דבר למשל, הקול בגלאים זו ריינמון ג'יפי וטאקויה הם קאזו וקנטה הקול של טקאטו זה הקול של יוגי מיוגי הו הקול של ריינמון נורא דומה לקול של גסי רוקט אבל עוד לא בטוח לי ולגבי הסרט, יש לי יאס, ליאס שואו זה כבר לא יגיע, אני עוד מחכה לספיידרמן ו...כן אני חולת מנגה, אני יוצרת מנגה בעצמי, עם היה לי סורק הייתי מראה ציורים תודה לכולם!!! חולה על קואיצי אני אוסיף את זה לחתימה כשיהיה לי חשק

למעלה