אהלן.

טאש

New member
אהלן.

קיבלתי מאמא שלי פרסומת כזו שהיתה ב"7 ימים". השכרה של משאבות חלב מחברת ביוגארד (משאבות של אמדה, קיטט ואמדלה). זו אמורה להיות משאבה עם וסת לעוצמת היניקה. המחיר 5.5 ש"ח ליום למשך 4 חודשים ואז 4 ש"ח ליום. מישהי שמעה? מישהי ממליצה?

לדעתי במחיר הזה כדאי כבר לקנות

משאבה חדשה שתשאר שלך גם אח"כ. עשיתי חשבון מהיר, וזה יוצא 660 ש"ח רק לארבעת החודשים הראשונים.

zimes

New member
תלוי מה הם משכירים

אם אלה משאבות "תעשיתיות" [כמו הלקטינה] (די סביר, כי חשמליק קטנה כמו מיני אלקטריק או מיני אלקטריק פלוס, היא בעלת אורך חיים מוגבל, ולא מתאימה להשקעה להשכרה, אבל אולי אני טועה), אז זה יוצא כדאי - בתנאי שאת זקוקה לשאיבה אינטנסיבית (פג, יציאה מוקדמת לעבודה, תינוק שלא מצליח לינוק בעצמו מאיזו סיבה אחרת...)

מרב.

New member
למה שלא תקני כבר אחת

בסכום נמוך מזה? אם תקני מיני אלקטריק, ב-3 חודשים "כיסית" (349 בביבי שופ באינטרנט), ויש לך משאבה גם לילדים הבאים, או אפילו משאבה אחרת!

10shosh

New member
מירבי !!!! מיני אלקטריק לא עוברת

לדורות הבאים המנוע ה-ו-ל-ך !!!!!!!!!!!! (נכון יש יוצאים מן הכלל אבל ברוב במקרים לאחר שאיבה סדרתית של יום יום יוק המשאבה נחלשת והציצים המסכנים
....) טאש היה כאן אתמול דיון אם המלצות לגבי משאבות שונות כדי לך לבדוק

מרב.

New member
אני לא בטוחה!

אני שואבת עכשיו עם משאבה של חברה ששאבה עבור תאומים! נכון שקניתי עכשיו חדשה (מאלה ואמא שלה- תודה!!) כי חששתי להרוס מנוע לחברתי, אבל בינתיים היא נשמעת בסדר. בתקווה כמובן שיהיו לנו 5 ילדים (והבא אינשאללה בקרוב..) ושנהיה חייבים לקנות עוד משאבה

טאש

New member
תודה בנות

חשבתי לקנות את המיני אלקטריק של מדלה. המודעה הזו בעיתון - היא למשאבה "מקצועית". כנראה שבאמת - מתאימה יותר לשאיבות סדרתיות, לאמהות עם תאומים וכו´. ושוב תודה

למעלה