אהלן

BlackHat

New member
אהלן

נוער הליכוד אני חדש פה בפורום הזמין אותי מנהל הפורום הג2ר שלכם * גם אני שונא שמאלנים.

Zack DA

New member
וסהלן

ברוך הבא !
אגב, לא בטוח שכדאי לשנוא שמאלנים, אחרי הכל קשה לתפוס כמה היה משעמם בלעדיהם. זה פשוט לא יאמן, מה שקרה שם בפורום מר"צ. ראיתי איך הוא דלג על ההודעה שלך, ועל ההודעה של מולדת (איך אמר מולדת לברונפמן: "דלגת "במקרה" על ההודעה שלי"). הלוואי ומר"צ יקבלו על הראש בבחירות הקרובות. צחי

מה שטוב בבחירות הקרובות..

שמר"צ וש"ס יקבלו על הראש,ואז יהיה לנו סוף סוף שקט,ממר"צ שזה ברור לכולנו(כל אחד שאכפת לו מארץ ישראל),ולש"ס,כי ש"ס עם כל הכבוד,ויש להם כבוד על זה שהם קוראים תנ"ך ושומרים על מסורת ישראל,אבל מצד שני,הם לא מתגייסים לצה"ל יושבים כל היום בישיבה,ובנוסף לכל-כל הכסף הולך אליהם... ואני לא מבין איך נותנים להם להגיב על צה"ל בשטחים...מה הם עשו כבר?.. אז במקום לתמוך בש"ס,אני חושב שצריך לתמוך בחברה הימנית של הליכוד- מפד"ל,הם באמת אנשים,שגם דתיים,גם שירתו בצה"ל וגם בעלי דעות ימניות. הם טובים לליכוד.

BlackHat

New member
גם אני אוהב את המפד"ל במיוחד עם

אפי איתם אבל אם צפויים לנו 40 מנדטים אז נשב בממשלה עם שינוי והמפד"ל זה יוצא 4 למפד"ל 12 לשינוי 56 מנדטים משהו כזה. לכן צריכים עוד 5 לפחות

Zack DA

New member
שינוי ?

אז בוא אני אפתור את הבעיה: ליכוד 40 מפד"ל 4 איחוד לאומי 8 ישראל בעליה 4 ש"ס 9 יהדות התורה 5 ================== 70 מנדטים

BlackHat

New member
לא לא לא עם דתיים

למרות שאני שומר מצוות והכול אני לא מסכים שהם יהנו מזה שהם לא צריכים לשרת וכו´ כמו כן מה אמר שהאיחוד הלאומי רוצה להצטרף אלינו ליברמן מציב תנאים שאי אפשר לעמוד בהם. ישראל בעלייה זה גם רעיון אבל זה רק 4 מנדטים אולי הם יהיו 5 נראה.

Zack DA

New member
לא רוצה את שינוי

הם גזענים, ורק מסיתים 24 שעות ביממה נגד החרדים. אז מה עושים ?

VIHIMAN

New member
שלום

אני אביחי אני שמאלני *אני שונא גזענים כמו בלאק האט ששונא אנשים עם דעות שונות משלהם

eviv

New member
שלום

אני EVIV אני שמאלני *אני שונא גזענים כמו בלאק האט ששונא אנשים עם דעות שונות משלהם אני לא שונא אף אחד אפילו שהו עם דעות מנוגדות לשלי- שלום

למעלה