חפשו ביוטיוב את James flight white שיחק כמה דקות בגארבג' טיים בניקס השנה
F fatnoam Active member 29/7/14 #22 חפשו ביוטיוב את James flight white שיחק כמה דקות בגארבג' טיים בניקס השנה
R rapgamer4ever New member 29/7/14 #23 אני מכיר אותו גם, הוא ותיק מאוד שיחק בספארס ובאירופה כמדומני. הוא היחיד שמטביע בין הרגליים מהעונשין(!).
אני מכיר אותו גם, הוא ותיק מאוד שיחק בספארס ובאירופה כמדומני. הוא היחיד שמטביע בין הרגליים מהעונשין(!).
F fatnoam Active member 29/7/14 #24 בשביתה הוא שיחק ברוסיה יחד עם ג'ראלד גרין   תחרות ההטבעות שם (בתוך מתנ"ס רוסי מעפן כזה אגב) היא אחת הגדולות שראיתי...
בשביתה הוא שיחק ברוסיה יחד עם ג'ראלד גרין   תחרות ההטבעות שם (בתוך מתנ"ס רוסי מעפן כזה אגב) היא אחת הגדולות שראיתי...
E Executioner New member 29/7/14 #21 בית המשפט קבע: הקליפרס עוברים לבאלמר מכיוון שאני לא משפטן אני לא יודע אם זה המילה האחרונה בסיפור. אבל השופט פסק נגד הניסיון של סטרלינג למנוע את המכירה של הקליפרס ואישר בעצם את המכירה לבאלמר על סך 2 מילארד דולרים חדשים.
בית המשפט קבע: הקליפרס עוברים לבאלמר מכיוון שאני לא משפטן אני לא יודע אם זה המילה האחרונה בסיפור. אבל השופט פסק נגד הניסיון של סטרלינג למנוע את המכירה של הקליפרס ואישר בעצם את המכירה לבאלמר על סך 2 מילארד דולרים חדשים.