אהלן!

Digi Lista

New member
אהלן!

אני כבר הרבה זמן קוראת הודעות, מאמרים,ספוילרים ועוד כול מיני דברים בפורום הזה, ואני באמת נהנית כי אני ממש אוהבת את הסידרה, ולמה לא כתבתי עד עכשיו? טוב, אני אומנם מאוד אוהבת את הסדרה (ואני מניחה שהאופי שלי דיי דומה לשל רורי) אבל לא היה לי הרבה מה להגיד, כלומר אין לי איזה משהו שאני יכולה לחדש אז אני פשוט קראתי את הכול ולא היה לי מה להגיד... אבל נראה לי שמעכשיו אני אתחיל לבלות פה הרבה(וגם בפורום שאני מנהלת ובעוד כמה פורומים בהם אני שתקנית עד שאני מוצאת משהו מעניין להגיד...) הבנתי(טוב, כמו שאמרתי באמת קראתי הרבה כאן...)שיש מחנה לג´ס ולדין איכשהו אני מוצאת את הדברים הטובים בשניהם!, כלומר השחקן שמשחק את ג´ס התחבב עליי עוד מהסדרה בת השמונה פרקים "המין השני"(אגב הקלטתי את כולה...)כשהוא היה ג´ד, אךךךך איזה חמוד וכשהוא הגיע לבנות גילמור ממש שמחתי, ג´ס הוא מסתורי(אחת המילים האהובות עליי...) והוא לא כול כך קשוח כמו שהוא מנסה להראות(אחרי שאז הוא הביא לרורי אוכל כאילו מלוק ושמר עד שנאלץ להחזיר את הטבעת...)וההתכסחויות שלו עם דין פשוט מצחיקות!(אגב ידוע למישהו מה באמת היחסים בין השחקנים הצעירים?) ואם כבר הזכרתי את דין... יש לו חיוך משגע(לדעתי...)והשיער והעיניים... והוא גם נורא טוב כזה, בדיוק כמו רורי... בקיצור אני דיי חלוקה בעניין... טוב, אני מקווה להתקבל כאן בפורום בנעימים בצורה גלויה בדיוק כמו כשהייתי נסתרת...
(הקוביות הן הסמל האהוב עליי...)

לאנה

New member
וולקאם!!!

אז אם את קוראת פה את ההודעות, בטח שמת לב שאני, כמו הרבה אחרים, שייכת למועדון המצליח אשא"ד. אז ברוכה הבאה!

Digi Lista

New member
../images/Emo51.gif

אני גם מכירה אותך(לפחות כנסתרת...)גם מפורום סמולוויל(גם שם אני בטח אכתוב אחרי מיליון שנה...), מסתבר שיש לנו הרבה נושאים משותפים...

ברוכה הבאה../images/Emo70.gif

איך קוראים לך
אמממ.. אני טרורית טהורה ומתלבטת אם להיכנס לקבוצת האשא"ד או להישאר מה שאני.. מה את

Digi Lista

New member
אממ...

אני באמצע...כמו שציינתי אני מוצאת יתרונות בשניהם...לא יפריע לי אם היא תישאר עם דין או תיפרד ותהיה עם ג´ס... לאנה- אני באמת אצא ממחבואי מתישהו(בטח בעוד מיליון שנה...) בכול הפורום שאני כרגע רק קוראת בהם(סמולוויל,דוסון קריק,פוקימון, ועוד...)השאלה היא רק מתי...(אני מניחה שכשאני ארגיש שיש לי מה לכתוב...)

לאנה

New member
או גודי!

איזה כיף שאת גם בפורום דוסון קריק!, אבל בעצם עדיף שאני אשלח לך הודעה פרטית בעניין.....

Digi Lista

New member
כשתגלי בכמה עוד פורומים אני נמצאת..

תגלי שאלה רוב הפורומים שאת נמצאת בהם(יש עוד כמה...)אני נחבאת אל הכלים...

לפי סקר קטן (חח יה רייט)

דיגימון בנות גילמור פאוור פאף גירלז אסטרולוגיה אחחח, איזה כיף לראות את בנות גילמור מתנוסס בכרטיסים של אחרים

למעלה