אהלן

• פותח הנושא k976
  • פורסם בתאריך
../images/Emo224.gifג'נסן!@#$#@#!

מהסיבות הפשוטות... התחלתי לראות על טבעי בגלל ג'נסן (הנאמנות שבי!)...שחקן אדיר ושאני לא אדבר על איך שהוא נראה
וכי סאם מעצבן מה שגורם לי לשנוא (פחות או יותר) גם את ג'ארד.

נייס ../images/Emo45.gif למרות ש

אני גם לא מתה על הדמות של סאם אבל מתי שראיתי בראיונות וכו' איך ג'ארד במציאות התחלתי לחבב אותו מאוד כי הוא נראה בנאדם חמוד ביותר

כה...חמוד מאוד.

וגם סאם חמוד לפעמיים...רק לפעמיים.. פשוט מרוב שאני מעוצבנת על דמות זה משפיע על הבנאדם עצמו
*אני עובדת על ההבדל הזה עכשיו,בין המציאות לסדרה
*

to the end1

New member
../images/Emo252.gifלא כי דין הבכיין שכול הזמן חוזר על אותם

המשפטים"אין לי נשמה","אני לא אוהב את עצמי","הגיהנום שינה אותי לגמרי". ייאלה הבנו יש לך חרא חיים והיית 40 שנה עם שדים בגיהנום,למה לסאם היה יותר טוב למצוץ דם שדים או לרחת אחריות על האפוקוליפסיה או להיות בתוך השטן לקפוץ לבור ולהישאר בחיים אח"כ?! לא היה לו קל מהעונה הראשונה עד העונה החמישית וכשאני כותבת שלא היה קל אני מדברת על 10 רמות קושי מעל מה שדין עבר! ואני יכולה עוד להמשיך ולנמק למה סאם\ג'ראד מתעלה בכמה דרגות על דין\ג/נסן עוד מילה אחת על דין\ג'נסן ולא הנשמה היפה סאם\ג'ראד ואני יתחיל להביא לכם תקצירים של כול העונות וסיכומים וחפירות למרות שאני סנילית אני ייזכר! אז תיזהרו כי השלב הבא זה לירות בכולכם!
ג'ראד\סאם שליטע!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

-.-

לא...וסאם,כבר חמש עונות תקוע עם ההתבכיינות של "אני פריק" "אני מוזר"!!!!!@$@#$%@#% לפחות דין מגוון!....אה והוא נאמן,הוא לא יבגוד באחיו בשביל שדה מפגרת עם דם. ובינינו,,אם סאם לא היה נולד,ג'ון לא היה מת!!!1

to the end1

New member
../images/Emo252.gifסאם יודע שהוא שונה הוא יודע שהוא

דפוק אבל הוא ניסה לנצל את זה עם הכוחות שרובי נתנה לו והוציא שדים מבני אדם,הוא נכנס לתוך לוציפר וניסה לעצור את האפוקליפסיה,הוא לא הלך בתלם שאבא שלו שלו ניסה להכתיב לו ולדין,הוא לא מיהר להשלים עם הגורל שמהיום הוא צייד וככה הוא יעביר את חייו. רובי כבר שתי עונות אומרת לו שהיא לטובתו ורק רוצה לעזור לו לחזק את הכוחות שלו בזמן שדין נרקב בגיהנום ואז חוזר כמו זומבי וקופץ לתוך האימפלה לצוד שוב. זה נראה לך הגיוני?! ברור שהוא יבחר ברובי למרות כול מה שהאחים עברו ביחד כשדין הלך לגיהנום מי שחיזקה אותו הייתה רובי כן,היא התבררה אח"כ בתור כלבה מטורפת אבל עדיין היא היחידה שסאם רצה לידו בימים קשים בלי דין. ומה זה "אם סאם לא היה נולד,ג'ון לא היה מת"?! זה כמו שתגידי עם לסדרה היו קוראים"סאם ודין האחים החתיכים שיורים בדברים" ולא על טבעי.אין על טבעי בלי סאם ודין הם התרכיב של כול הסדרה זה תמיד מתחיל ונגמר בסאם ודין.

משי22

New member
מה, צריך באמת לעשות הצבעה? ../images/Emo98.gif../images/Emo210.gif../images/Emo210.gif

אחד האנשים היפים, המוכשרים והמצחיקים שראיתי. (לא שלג'ארד חסר משהו, אבל ג'נסן....
)

to the end1

New member
../images/Emo252.gifאתם ממש לא יודעות איך להעריך גבר אמיתי.

אם נותנים לכם גבר כמו ג'ראד שרירי בטירוף,גבוה מאוד,חיוך ענק שמתאים לפסומת של קולגייט,שער מהמם שמזכיר לי את הדמות המצוירת טרזן רק הוא אמיתי. ואז מביאים לכם את ג'נסן בחור עם פנים של מלאך,אין יופי כזה באמת שלמות אבל, נמוך וגם קצת שמנמן עם שיער שהולך ונעלם לו כול יום קצת יותר(אל תתנהגו כאילו אני היחידה ששמה לב לזה). אז אתם יודעות מה בדרך כלל אומרים את המשפט"כולם טועים ורק את צודקת?!" כו! רק אני צודקת ואני מרחמת על האמהות שלכם על החתנים המכוערים שתביאו להם הביתה בעוד שאני יחפש את ג'ראד הישראלי והמסרותי ואני ימצא אחד כזה או לפחות משהו קרוב אבל בחיים לא מישהו שמנמוך כמו ג'נסן ואני ייקח רק את הפרצוף שלו כיתרון!

הוא נמוך ליד ג'ארד.

ג'נסן הוא 1.85.. שרירים ושיניי קולגייט לא הופכים אותך לגברי,והגובה שלו סתם מפחיד. ותאמת,ג'נסן גברי בטירוף..אין בו טיפת נשיות (לעומת ג'ארד) לקחת את זה דיי קשה. נ.ב ואת צריכה לרחם גם על סבתא שלי..כי אמא שלי גם אוהבת את ג'נסן. נ.ב.ב בחיים לא תמצאי את הג'ארד הישראלי,ישראלים דפוקים.

to the end1

New member
../images/Emo252.gifלא לקחתי את זה קשה בכלל.

אתם כותבות למה ג'נסן אז אני שמה אותו ליד ג'ראד ועושה השוואות. אם הייתי מסיימת כול משפט בחחחחח או XD אבל עדיין כותבת את הדברים האלה אז פתאום הכול היה נראה אחרת.

to the end1

New member
../images/Emo252.gifעוד לא נולד הגבר שיזיז אותי משלוותי../images/Emo6.gif

גם לא ג'ראד חוץ מזה שאני בחיים לא הייתי הולכת איתו גם אם הוא היה פוגש אותי בכנס ולגמרי מתאהב..כי הוא לא יהודי ובגלל זה אמרתי שאני יחפש את הג'ראד היהודי והמסורותי. ובחזרה למציאות אני כנראה יתאהב,יתחתן עם אוהד הפועל ת"א ויביא דורות חדשים של אוהדי הפועל שישחיטו את המגרשים וילכו מכות עם השוטרים ביציעים. מה אני יגיד אני שואפת גבוה..

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

לא חרם?..תינוק שרק נולד כבר יש פיצוחים ביד?...ויודע להגיד "השופט הוא בן זורחת השמש (
)?" כבר בשניה שיצא לך מהבטן...חרם xD נו...מעריצה של ג'ארד,תמיד שואפת גבוהה...

to the end1

New member
../images/Emo252.gifאת יודעת איזה מרגש יהיה לשמוע אותו

אומר את המילה הפועל עולה ומכבי **** אני חושבת שאני יתחיל לבכות מאושר..

משי22

New member
היי רנית ../images/Emo13.gif

ג'ארד נראה נהדר, אין מה להגיד, ויש לו אחלה גוף, אבל בשבילי מה שחשוב בגבר זה דווקא הפנים, יותר מכל שאר הגוף, ואין מה לעשות לג'נסן יש פנים מושלמות- עיניים, שפתים, צורת פנים, הכל. נכון, מודה שהוא קצת (טיפה!) מאבד מהזוהר שלו, וסביר להניח שעוד כמה שנים הוא כבר לא יהיה כזה חתיך, אבל את יודעת, גם ג'ארד לא יהיה חתיך לנצח... חוץ מזה, שזה לא המראה שבגלל זה אני יותר אוהבת את ג'נסן. יש משהו בשילוב של הביישנות וההומור שלו ששובה אותי. נכון, אני לא מכירה את שניהם באופן אישי, אבל מהראיונות הוא משתקף כמו בן אדם מקסים שכייף להיות לידו... וגם העובדה שאני אוהבת יותר את הדמות של דין בסדרה משפיעה קצת, אין מה לעשות

to the end1

New member
../images/Emo252.gifמשי בואי נתערב שעוד 5 שנים מהיום

ג'נסן ייראה כמו גרסא הזויה של עצמו שהדבר היחיד שעוד יסגיר שזה עדיין ג'נסן יהיה העיניים שלו והבדיחות שלו בעוד ג'ראד ככול הנראה ייראה פחות או יותר אותו ג'ראד. אם אני צודקת אני לוקחת אותך איתי להופעה של דודו אהרון ואם את צודקת טוב רק תבחרי..

משי22

New member
התערבנו!!!

חמש שנים מהיום- חחח, מקווה שעוד נהיה פה לזכור את זה... ואת באה איתי למופע של דני סנדרסון (בתקווה שיהיה אחד כזה לא בשבת
) אה כמובן, אם מישהו בכלל יזכור את דודו אהרן בעוד חמש שנים
(בצחוק...
)

to the end1

New member
../images/Emo252.gifמגניב התערבנו../images/Emo13.gif

עכשיו אנחנו חייבות להחזיק את הפורום לעוד 5 שנים גם בלי על טבעי..

למעלה