אהלן..

GIRL171

New member
אהלן..

בת עוד מעט 18,זהו בעיקרון זה הגיל החוקי בו אני רשאית לקנות סיגריות חופשי בלי לשמוע בילבולי שכל אם יש 18 או אין, בלי לשקר יותר שאני 18 אבל בעצם אני 17 או 16 .התחלתי לעשן בגיל 15 וחצי בסוף כיתה ט' הדלקתי לראשונה בהתחלה נחנקים אבל בהמשך הטבק מתחיל להתרגל לריאות ואין הרגשת חנק ואם מעשנים אז תמיד עם איזה משקה טוב בד"כ תה..טוב כל אחד זה משהו אחר..תמיד מוצאת סיבות למה לעשן פעם זה הבגרויות ופעם סתם ת'כלס מרגישה מכורה למרות שאני לא מעשנת המון 6 סיגריות בשבוע לפעמיים 10 משהו כזה אבל כל הזמן זה הולך וגודל פעם זה היה סיגריה בשבוע או 2 גג אבל לאט לאט זה נהיה 2 כל יום בערך..רציתי לשאול איך נגמלים? יש המון שיטות אני יודעת אבל איך בת'כלס מתי שאני ליד מעשנים אני רוצה גם לקחת ובכללי מרגישה שרוצה לפעמיים.אבא שלי גם מעשן אז אני כל הזמן בסביבית עישון אז זה יוצא שאני פסיבית לעישון .יש כאלה שהפסיקו בבת אחת בלי עזרה כלשהי וגם אני הצלחתי אבל רק ל 3 חודשיים שזה אחרי זה מתחילה תקופה הקריטית של החזרה לעישון. המסטיקים של הניקוטין עוזרים? ואיך בצבא יש סכנה לחזור מה לעשות? זה בכללי השאלות שלי

GIRL171

New member
עוד משהו...

אמתול עישנתי שוב לצערי 2 סיגריות..וזאת היייתה טעות נוראית בהחלט אני ממש מתחרטת על זה. פשוט יצא ככה. אבל אני מקווה שזהו שזה יהיה ככה ועכשיו נגיד יצא שהפחתתי קצת מהסעגריות לעומת חודש קודם שעישנתי יותר כמו כן הסיגריות לא עושות הרגשה כיפית של סטלה בכלל זה היה רק בהתחלה הרגשתי סטלה אחרי סיגריה קצת תחושה של סחרחורת אבל זה היה מתי שרק היתחלתי וכרגע זהו זה לא עושה לי את זה בכלל.

הפחתה לעומת הפסקה

שלום לך יקירה, ראשית ברכותי על הכוונה והרצון, הם יובילו אותך למימוש המטרה שלך ברגע שתגדירי אותה. כרגע לא ברור לי אם את רוצה להפסיק או לא. מבחינת אלן קאר, הפחתה אולי קצת עדיפה מבחינת הנזק הבריאותי, אך בהקשר של ההתמכרות אינה עוזרת ואף מזיקה. אשמח לשמוע מה כוונותייך, נשתמע אורית

GIRL171

New member
אני רוצה להפסיק בעיקרון

אבל שוב מפחדת ליפול במלכודת של הסיגריה והעניין רק סיגריה אחת מה יקרה וזה אני חייבת להבין שסיגריות זה סתם נזק לא טוב לבריאות והנה ראיתי את זה באינטרנט וזה זיעזע אותי קצת כל החומרים שבסיגריה איזה גועל זה באמת..מה דעתך על מסטיקי ניקוטין זה עובד? איך אפשר להפסיק מבלי לחזור לזה שוב?

לא עוזר כי השבוש של התפיסה שלנו את הסם

רק מתקבעת ברגע שאנחנו משתמשים בו, גם אם בדרך שאינה עישון, אלא מסטיק. אי אפשר גם להתנתק וגם להשתמש באותה עת, זה סם. זה אפילו מאוד מקשה, כי כל מה שאנחנו שרויים בו הוא משחקי שליטה, שכמובן שהסם מנצח
שיהיה בהצלחה, ספרי מה קורה

למעלה