אהלן

alonbb

New member
אהלן

צצה שמועה שהזמר הולך לעשות דואט עם ווסטלייף האדירים!!! מישהו יודע משהו או למישהו יש קישור לכתבה?

eranmc

New member
נקווה שלא!!!!!!

לא סובל אותםםםםםםםםםםם. האמת פעם אהבתי אותם עד שהם עשו דוטאט עם מראיה :) אני פשוט לא אוהב בנים שמתקרבים למראיה :)

LEGENDARY

New member
לא סובל את כל להקות הבנים של היום

מייקל הביא ללסגנון החדש לפופ החדש רק שאצל מייקל זה נשמע יותר טוב עם כריאוגרפייה יותר טובה. מה אתה בכלל מכניס את ווסטלייף באותה שורה עם מלך הפופ רואים שאתה לא מעריץ "צצה שמועה ש..הזמר.??? "ווסטלייף האדירים"??? עם מעריצים כמוך מי צריך אויבים סתם אחי תואהב את מי שאתה רוצה רק תענה לי על שאלה...: מה יש לאהב בהם? זה שכולם בלונדינים? זה שאין להם שיר אחד שלהם? זה שאם אחד עוזב אין להקה? יש אלף כאלה...

Marty McFly

New member
היי היי היי!

אל תתחיל שוב עם הקטע של "אתה לא מעריץ!"!! כי זה סתם גורר לריבים. אם הוא רוצה להעריץ את ווסטלייף, או לאהוב את השירים שלו: למה לא?? מי אתה שתאמר לא? זכותו... הוא חושב שיש להם שירים יפים, ושיש להם קול יפה, אז זכותו. אני אישית לא חושב ככה, אבל אני לא אלך ואגיד לו "אתה לא מעריץ..." כי אין קשר בין הדברים!

דבר אחד יש לי להגיד לכם

LEGENDARY

New member
בסוף אמרתי סתם. נכון?

יש אנשים שלא מבינים את ההומור דרך הכתיבה צריכים לשמוע בשביל להבין טוב לא חשוב אם מישהו נפגע סליחה וביי

vixen hunter

New member
ווסטלייף

פריטים שלא ידעתם. אלף כל יש להם שירים גם על החיים ולא רק אהבה יש להם כמה שירים ממש ממש אדירים שלא נשמעים כמו סתם פופ רגיל הם לא נבחרו באודישנים כן הם כן כותבים חלק מהשירים והמוזיקה באיחוד באלבום האחרון ואני אישית מאוד מאוד אוהב אותם..אתה צריך לשמוע את המוזיקה ולא להחליט ישר כי על שירים שקטים ובלאדות אי אפשר להגיד שזה מגעיל וגם מייקל ג´קסון נחמד אם יהיה להם שיר אז מי שיעשה את ההצלחה יהיה הם ולא הוא הוא בדירדור וכולכם יודעים את זה!!!!

alonbb

New member
צודק...

למשל יש להם שיר שלי אישית גרם לבכי עצום שקרעתי את המילים מילים על אחד שכל העולם שונא אותו וחושב עליו דברים לא נכונים והוא רק מבקש אהבה ומישהו שיחוש את הכאב שלו אתה ממש ניכנס לשיר הזה ומתחנן שהוא לא יפסק לשיר קוראים you dont know אתם לא יודעים... אני מציע לכם להוריד את השיר לשמוע אותו פעמיים ואז לקרוא את המילים ווסטלייף היא לא עוד להקת בנים היא הרבה יותר מזה

AS2000

New member
הם לא כמו אן סינק

ווסטליף הם בסגנון מאוד מאוד דומה לזה של בויזון בעיקר בלדות ( לפי דעתי if i let you go זה הכי יפה ) . לעומת זאת אן סינק שלפי דעתי המוזיקה שלהם זאת מוזיקה חולפת זאת אומרת אתה שומע את השיר שלהם יום יומיים וזהו נמאס לך למרות שצריך לתת להם קרדיט על ההופעה היפה שלהם יחד עם מייקל !!!!

alonbb

New member
בויזון לא ראים..אבל לווסטלייף יש

יותר מקוריות מאשר בלהקות אחרות

למעלה