אהלן

m o s h 1 0

New member
אהלן

רק היום גיליתי את הפורום הזה ונראה לי שיש לי הרבה מה ללמוד. אני חיילת בת 20 לפני שחרור ומעוניינת לפתוח דוכן בו אמכור עציצי ממתקים ומתנות מתוקות מבצק סוכר. אנסה למכור מוצר נוסף שאינו מבצק סוכר, אך גם הוא מתנה שהיא עבודת יד. את הדוכן אני מתכננת לפתוח עם השחרור בקניון רננים ברעננה. כמה שאלות של מתחילה: *כמה זמן לפני "מזמינים" מקום לדוכן? *ראיתי שדיברתם על קניית שולחן. אי אפשר להביא פלטה/שולחן מתאים מהבית? מהן ההגבלות? *אילו תיקים צריך לפתוח? (מס הכנסה וכו'?...) *מדובר בבצק סוכר, מאכל, אני מניחה שנדרש אישור כלשהו של משרד הבריאות? מה הפרוצדורה? *כמה זמן לפני העמדת הדוכן צריך להתחיל לעבוד על התהליך הזה? *עוד דברים שצריך לחשוב עליהם ולא ציינתי? *למי פונים במקרה הזה בקניון? אם יש דברים נוספים שעליי לדעת - אשמח אם תציינו בפני. תודה רבה.

HayaBee

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gifשמחה שהצטרפת...לשאלותיך

1.*כמה זמן לפני "מזמינים" מקום לדוכן? מצלצלים לחיים בקניון רננים ושואלים אותו קודם כל אם יקבל דוכן מסוג זה ומה נדרש מבחינתו. את הטלפון תמצאי בבלוג, לינק בחתימתי. 2. *ראיתי שדיברתם על קניית שולחן. אי אפשר להביא פלטה/שולחן מתאים מהבית? מהן ההגבלות? אפשר להביא פלטה וחמורים. מציעה לך ללכת לקניון רננים ולהסתכל בעינים בוחנות על השולחנות ולהסיק מזה מה מקובל שם. לרוב אלו שולחנות באורך 1.80/0.90 3.*אילו תיקים צריך לפתוח? (מס הכנסה וכו'?...) כמובן, קיראי בדף הקודם דובר בזה. כמו כן תמצאי הרבה חומר בבלוג "לדוכניסט המתחיל" 4.*מדובר בבצק סוכר, מאכל, אני מניחה שנדרש אישור כלשהו של משרד הבריאות? מה הפרוצדורה? כמובן, על זה יענו לך ברי סמכה מהפורום. 5.*כמה זמן לפני העמדת הדוכן צריך להתחיל לעבוד על התהליך הזה? ? 6.*עוד דברים שצריך לחשוב עליהם ולא ציינתי? ? 7.*למי פונים במקרה הזה בקניון? כבר עניתי - במקרה זה לחיים. ואם תרצי קניונים אחרים תמצאי ברשימה למי עליך לפנות. סיימי את השרות בשלום ושיהיה בהצלחה !!!

למעלה