אהלן

• פותח הנושא y55
  • פורסם בתאריך

y55

New member
אהלן

אני רוצה לקנות מחשב נייד ואני צריכה כיוון. אני רוצה מחשב פשוט, לצרכי לימוד ופנאי, לא משהו כבד, אבל שהחברה שלו תהיה טובה. אין הגבלה למחיר בעיקרון אבל לפי דעתי 6000 כבר יהיה טיפה יותר מוגזם. אשמח אם תעזרו תודה

bar666xp

New member
לימודים זה לא מספיק אינפורמציה...

לינמודים זה גם יכול להיות לימודי אדריכלות = צרכים גבוהים... וזה יכול להיות צרכים של אופיס ושות... גם פנאי זה לא מספיק אינפורמציה... לאחד פנאי זה סוליטר, פריסל ומג'ונג... לאחר פנאי זה משחקי 3D ברמה גרפית גבוה... http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/article.asp?forum=1372&a=62027&c=6590&sc=0&ssc=0 לגבי חברות/מוטגים עד כמה שזכור לי יש במאמרים/קישורים/שאלות-נפוצות של הפורום לעיונך. החברות מוטג המובילות כיום הן DELL, HP, LENOVO, LG ויש עוד.

y55

New member
סבבה

אני אסביר קצת יותר. מבחינת לימודים זה רק לאופיס וכדומה. לא עבודה עם תוכנות כבדות. הצורך העיקרי יהיה אינטרנט ומשחקים לא יהוו חלק רציני אז לא צריך חומרה גבוהה שמתאימה למשחקים עם יכולת גרפית טובה וכדומה. וכמובן שהמחשב יהיה טוב לסרטים. סך הכל מחשב די פשוט.

יאיר B

New member
לאינטרנט, אופיס וסרטים כל המחשבים שנמכרים

כיום בישראל יתאימו. מה שמטריד אותי יותר זה נושא המשחקים (יש פשוטים שגם כרטיס של אינטל יספיק ויש כאלה שהוא לא יתאים להם). בדקי בדרישות החומרה של המשחקים הללו מה צריך להיות במחשב כדי להפעיל אותם בצורה טובה (או תני שמות מדוייקים כדי שמי שיודע יוכל לכוון אותך לחומרה המתאימה).

y55

New member
אני אבדוק

אבל כרגע איזה מחשב מומלץ? איזה חברה ובערך איזה מחיר?

למעלה