אהלן

• פותח הנושא hadag
  • פורסם בתאריך

hadag

New member
אהלן

אכן,כמו יאיא אני חייב לומר שאתם פשוט עברתם למצב "התלוננות" וחבל,מה גם ששמתי לב שאף אחד פה כמעט לא רכש את הדי.וי.די וזה כבר מגוחך,איך אתם מבקרים לפני שראיתם/שמעתם/עף לכם הפקק?! אז חברי הפורום היקרים מאד,אספו מטבעות ולכו לקנות מתי שיצא לכם.. חוצמזה,יצא סינגל שסבו וקותי מארחים אותי בשיר "מה שאת עושה" אשמח לשמוע שת הביקורת שלכם,א ח ר י ששמעתם... כל טוב שלומי

idanri

New member
האמת את הביקורות על הסינגל רשמנו מזמן

אז כשהוא הושמע לא בצורה רשמית(לפני שהוא היה סינגל) בתוכנית של עסק שחור. כמובן השיר מאוד טוב,ואני שמח שהוא יצא על גבי סינגל. יצא לי לשמוע אותו כמה פעמים בגלגל"צ וב-99ESC. שיהיה בהצלחה
.

Funky Giraffe

New member
סליחה באמת על הקטנוניות אבל

אני מתקשה להזכר מתי בפעם האחרונה שילמתי 80 שקל במטבעות... ודבר שני תקנו אותי פה אם אני טועה רובם ככולם של חברי הפורום כן שילמו וקנו דיוידי ואפילו אודיו

ברS

New member
אני כן קניתי את הDVD

הסרט הדוקומנטרי הוסיף המון. הסרט הדוקומנטרי זה מה ששכנע אותי לקנות את הDVD ולא את הAUDIO. ההופעה עצמה טובה, כי זו פעם ראשונה שאני שומע חלק ממנה, כי אני באותו הזמן הייתי בפולין ולא יכולתי להגיע להופעה. אגב, הדיסק שלי הגיע שרוט(לא שזה קשור אליכם) והשיר האחרון נתקע לי. אני אצטרך ללכת להחליף אותו...

שטולמן

New member
אני עוד שתי

שניות יוצא מהבית לקנות ת'dvd ואתה צודק אחושרמוטה שיש פה מלא תלונות זה באמת באסה ויאלה זה כולה סולו ושני שירים בסדר לא נורא יש עוד איזה 20 שירים בdvd שמנחמים!

nap3

New member
וואי טוב שהזכרתם לייי

ה DVD.... ואני לא מתלוננת :]

איזה התלקקות.

כל מי שהעביר ביקורת שמע\ראה את הדיסק שדרך אגב אפחד אמר שהוא לא טוב\איכותי.הוא כן. סה"כ התאכזבו מלוטוס ועוד שני שירים שירדו. והמצב ההתלוננות? שיהיו פחות להיטים בהופעה,יותר גיוון ועניין אנשים פה יתלוננו פחות.וסליחה שנאי אומר את זה ככה. כי כנראה אתה ויאיא לא רואים את הצד של.שונא להשתמשמש במילה."מעריצים" שלכם.או של חברי הפורום. ואני יודע שאתם לא חייבים לקהל שלכם כלום,אתם בעקרון אמורים לעשות מה שבא לכם.אבל אחרי זה אל תבואו לפורום ברעש באמת אני לא מבין למה אתה מצפה? בקטנה, הולך לך טוב.

WuTang21

New member
אחלה סינגל..

לא מפסיק לרוץ אצלי בלופים... שיר מדהים !! חוץ מזה הדיוידי טוב !! אין מה להוסיף..

למעלה