אהלן

יואווווווווו היא מתופפת על המיקרופון ../images/Emo23.gif

rastanir

New member
וואי... בבקשה תפסיקו

להיות הומואים או ילדות מתלהבות זה ממש הורס לי את ההנאה ברג'ינה. "אוי היא מתופפת על המיקרופון!! אני גומרת!!"................. חלאס.

א.

אני באמת ממש ממש אוהבת את רג'ינה. ב. זה שאני לא באמת גומרת ממנה ויש פה ילדים יותר קטנים ממני [אורין?] בפורום שהכניסו הומור מסויים ואני נוטה להגרר זה סיפור אחר, אבל את הלבבות הייתי משאירה. אני אדם מאוד אוהב ומתלהב, האמת היא שבהופעה של רג'ינה אני זו שצעקתי we love you regina והיא אמרה I love you more ואני אמרתי no we love you more וכך התווכחנו עד שהתעייפה המסכנה
אז כמות הלבבות לא תרד, צר לי.

אה ואפילו עוד משהו מאמאלה.

בפעם היחידה בחיים שלי שעליתי סולו על במה, במה מאוד בלאי אבל עדיין במה, [כזו שמוחאים כפיים בסוף, מכיר?] שרתי את Ain't No Cover ותופפתי על המיקרופון בעצמי. סיימת לזלזל?

[ממשיכה הלירון להציף ../images/Emo16.gif]

ואם אתה באמת היית אוהב את רג'ינה ויודע איך היא, אז לא צריכה להיות לך בעיה עם אנשים אוהבים ומתלהבים... אהמ
זהו, סיימתי. אה, ותשמע פיונה. היא לא אוהבת ומתלהבת, היא יותר בקטע של התקפי חרדה על הבמה, אני מקווה בשבילך שזה לא מבהיל אותך יותר מדי. מה שעושה לך את זה

rastanir

New member
אוקיי..

הוכחת לי שלא צריך יותא מבן אדם כדי לדבר בפורום. ואני שומע פיונה, אבל תודה על ההמלצה. וזה שמישהו אוהב אמן כלשהו, לא אומר שהוא צריך לקבל על עצמו את נורמות ההתנהגות של אותו אמן. ואם כבר נורמות התנהגות, אז היא יותר צינית בהתלהבות שלה, אבל לא משנה. אבל כנראה ש.. אני לא באמת אוהב אותה. והשנייה שכתבה פה- אני טרול? שלומי?

רג'ינה? ../images/Emo9.gif צינית? ../images/Emo9.gif

היית במקרה בהופעה [מתאפקת מאוד שלא להגיד שוב מאמילה.] אתה בטוח שאתה יודע על מה אתה מדבר?
אני לא מקבלת נורמות התנהגות של אפחד. אני הייתי שם קודם. רג'ינה רק הוכיחה לי שאני לא לבד

rastanir

New member
בוא'נה.. כשמדובר בהופעה

אז יש התרגשות, אדרנלין, כל אחד הופך להיות יצור מצחקק ודומע אבל את בבית, מגיבה בפורום..!!

וואי! זה פשוט נורא!!!

אתה יודע, גם רג'ינה!!! כשהיא בבית, כותבת פוסטים בבלוג שלה במייספייס!!! לכל המעריצים שלה!!! היא כותבת נורא חמוד ושהיא אוהבת את כולם!!! וכולה מושי!!! תחשוב שוב לפני שאתה מדבר על מישו שאתה לא יודע עליו כלום!!! ואם יש לך בעיה עם איך שאני מתנהגת בבית שלי אז שיהיה לך בכיף!!! אני דווקא מעדיפה לאהוב אנשים מאשר לרדת עליהם בלי הקשר!!! תודה!!!

למעלה