אהלן...

לירוני1

New member
אהלן...

אני גבר וחייב עזרה!ופה אני מאמין שאקבל אותה אני עם חברה שלי שנתיים שתינו בתחילת שנות ה-20 לחיינו..הסקס שלנו בהתחלת הקשר היה טוב... אבל עם הזמן התחיל לרדת לה החשק..ניסינו מלא דברים...עם גלולות,בלי גלולות להיות לבד כל מיני... צריך לציין שבסקס עצמו אין בעיה...מבחית חדירה או מבינה הגמירה שלי או שלי...בקטע הזה מצויין... הבעיה היא במשחק המקדים בנגיעות שלי. מכל הטענות שהיו לה שאולי אלו הם הסיבות...אחת הטענות שהיא כנראה בטוחה שזאת הבעיה..והיא כל פעם מזכירה את זה...היא שאני לא יודע לגעת בה...דבר שלא קרה לה בעבר...הטענה שלה שבעבר תמיד ידעו לגעת בה ושהיא לא מבינה איך בשנתיים שאני איתה אני לא יודע לגעת בה אני לא אומר שהיא טועה, יש מצב שהיא צודקת ושאני לא משקיע מספיק במציאות הנקודות שלה(למרות שאני מרגיש שאני יודע) פעם אני אגרסיבי מידי לטענתה ופעם אני מלטף חלש מידי ובלי תשוקה... מה אפשר לעשות?יש למישהו מאמרים על הנושא הזה, של מציאות הנקודות אצל האישה ואיך לגעת באישה? אשמח מאוד לעזרה...טיפול כרגע אינה אופצייה.. תודה:)

queenyfj

New member
סקס עכשיו

"סקס עכשיו" הוא ספר מעולה בהוצאת בבל, עם הרבה מידע והרבה טיפים - לך וגם לה. אבל מה שנראה לי חשוב יותר זה שתלמדו לדבר זה עם זו. אם אתה מרגיש שאתה יודע מה עושה לה טוב, ולעומת זאת היא מרגישה שלא, אתם יכולים לדבר. אתה יכול לבקש ממנה שתראה לך איך היא מאוננת; שתנחה את היד שלך למקומות בהם היא אוהבת ורוצה שתיגע; אתה יכול לשאול תוך כדי שאתה עושה דברים איך זה מרגיש לה, אם היא רוצה יותר חלש/חזק/ עדין וכו'. כל אישה שונה וכל גבר שונה. זו לא רק האחריות שלך "לעבוד" כדי למצוא את הנקודות שלה - היא לא מכונה עם הוראות הפעלה. זו גם האחריות שלך לתקשר איתך ולא לבוא בטענות, אלא ללמד אותך מה עושה לה טוב.

ברוך הבא...

וכיף שאתה מבקש עזרה. זו התחלה מאד מאד טובה... כשאתה אומר שהסקס בתחילת הקשר היה טוב, אני מניחה שאתה מתכוון שהוא היה בתדירות שהתאימה לך ושאתה נהנית. מסתבר שהיא גם אז הרגישה שהמגע לא מתאים לה, אבל אז לא ביטאה את הדברים ישירות, אולי מחשש לפגוע. תקשורת היא הבסיס ליצירת הרמוניה במגע ביניכם. נכונות ללמוד ביחד וללמוד אחד את השני, ולעשות טוב אחד לשני, היא גם חלק מהבסיס, וכך גם כנות ופתיחות. אתם מוזמנים לנסות ולהקדיש לעניין, בתור התחלה, חצי שעה. חצי השעה הזאת מוקדשת אך ורק למגע ואתם קובעים מראש שהיא לא תסתיים במין. זו ההסכמה ביניכם. בחצי מהזמן (ממש לעבוד עם שעון במדויק) רק אתה נוגע בה ובחצי מהזמן רק היא בך. המטרה של המגע היא לעשות טוב, נעים, כיף, מרגש, מגרה. כשבמהלך הרבע שעה הזאת נותנים פידבקים בונים על מה כן ולא טענות או תלונות, וגם מנחים את הפרטנר אם רוצים דברים מסוימים במיוחד. שוב, דגש על כך שבשלב הזה קובעים מראש שלא מגיעים ליחסי מין בסיום המגע. אחרי שתעשו את זה, ותשתף קצת איך הלך, אשמח לעזור הלאה מכאן...

למעלה