אהלן

crazy mofo

New member
אהלן

דניאל, בן 18 מקרית אונו. אני מתגייס ב3 לפברואר, ז"א עוד חודשיים וחצי. בשביל למלא את הזמן הציעו לי את הרעיון של לקחת איזה קורס. זה נשמע לי נורא מגניב -"לקחת איזה קורס", רק מה, אין לי שמץ של מושג מה זה אומר. אם לא הגעתי לפורום הנכון, מצטער ואולי תוכלו להפנות אותי לפורום שיש לו תשובות בשבילי. אם כן הגעתי לפורום הנכון, אז אני רוצה לדעת יותר על האופציה של ללמוד נושא מסוים בזמן קצר, אם זה אפשרי בכלל. למי אני ניגש? באיזה סכומים מדובר? אפשר ללמוד משהו בחודשיים וחצי? איך, איפה מבררים? תודה ועשו חיים.

Lital1989

New member
גם אני מחפשת...../images/Emo39.gif

אני נורא אוהבת צילום ומצאתי קורס צילום לשלושה חודשים ומחירים סבירים יחסית...אבל לא הלכתי כי זה 3 פעמים בשבוע לנסוע לת"א..=\ אז קודם כל שיהיה לך כיוון..תחשוב איזה קורס היית רוצה לעשות ותחפש באינטרנט אם יש.. בהצלחה

crazy mofo

New member
התכוונתי יותר עזרה ב-

למי אני פונה? אילו גופים מציעים קורסים פתוחים לקהל הרחב? אם יש אתר או מספר טלפון אני אשמח לקבל. דניאל.

thebestdw

New member
תגיד איזה קורסים אתה מחפש

ואז נדבר על מה הטלפון שלהם.

crazy mofo

New member
אוקיי, אז ישנם כמה נושאים-

אופציה אחת- זאולוגיה, וכל מה שקשור בבעלי חיים. אופציה שניה- לימוד שפה כלשהי. ערבית, רוסית, משהו שימושי בארץ. שוב, תודה רבה.

thebestdw

New member
ממ בקשר לזאולוגיה אני לא יכול לעזור

בקשר לשפות אני יכול להגיד לך שאני וחבר שלי שקלנו ללכת לקורס לימוד יפנית/גרמנית. פשוט תדבר עם הקונסוליה של אותה מדינה ותברר על קורסים ללימוד השפה.

למעלה