אהלן

G COP

New member
אהלן

אני חייל משוחרר, השתחררתי משירות במג"ב לפני כמה חודשים.. לא מצאתי פורם יותר מתאים לשאול אז חשבתי אולי אתם תוכלו לסייע: איך אני יכול להגיע ליחידת הכלבנים (לא משנה ממש אם של מג"ב או של הכחולה)? זה ששיררתי באחד מהיסמ"גים של מג"ב נותן לי ייתרון? או שכרגיל, כמו כל דבר במשטרה, הסיכויים להגיע ליחידה הזו אפסיים אם אין לך דוד ממ"ר? ובבקשה אל תפנו אותי לאתר של משטרת ישראל ולעמוד של "איך מתגייסים", כי הוא כל כך נדוש וישן ולא עונה על שום שאלות שם, חוץ מלהציג את אופן המיונים שעוברים בגיוס..

760

New member
נראה לי שדי ענית לעצמך

ראשית, אתה תצטרך לעבור חלק ניכר ביותר מהליך הגיוס כמו כל אזרח שאין לו כל רקע במשטרה. שנית, אתה צריך ליצור קשר עם יחידת כלבנים ספציפית ע"מ לברר על תקנים פנויים ואפשרות גיוס ליחידה.

G COP

New member
נו באמת

זה ברור לי שאני אצטרך להתגייס ולעבור את כל התהליכים והמיונים.. השאלה שלי היא- איך ואם אפשר להגיע בכלל ליחידה כזו- כדי לדעת אם שווה בכלל להתחיל את הבלגאן של להתגייס למשטרה ולהשקיע את על המאמצים האלה וזה כל הקטע- שאין איך ליצור קשר עם "יחידות כלבנים".. כי אין לי מושג מה מי מו.. וגם האתר של המשטרה כמובן לא מסייע במידה בנושא הזה..

היי

קודם כל בוא נתחיל מנקודת הנחה שאתה מתגייס כשוטר מן המניין כשוטר במשטרת ישראל , אם היית באחת מיחידות היס"מג של מג"ב עברת קורסים משולבים של הכחולה שיכול מאוד להיות שיפטרו אותך מקורס מגזרי , ותעבור רק את הקורס שוטרים הבסיסי , לגבי הכלבים יש לך שתי דרכים לנסות ולהתגייס , קודם כל כן , אם אתה בקשר עדיין עם הקצינים שלך במג"ב תבקש דרכם ליצור קשר עם פיקוד יחידת הכלבנים מייל משטרתי וכו , או שאתה עצמאית תיצור קשר עם הלשכה , משרד של מפקד כלבנים (כל מחוז שאליו אתה רוצה להתגייס) לשלוח קורות חיים והמלצות מהשירות שלך במג"ב ופשוט לברר אם יש תקן או לא , אם יהיה לך מזל ויש תקן תזומן לראיון ותתחיל הליך גיוס לאותה יחידה , דרך שניה היא להתייצב ברחוב החשמל בת"א , זה ממש צמוד למשטרת לב ת"א של מרחב ירקון (מטה מרחב ירקון הישן) ופשוט לגשת להליך גיוס רגיל למשטרה ובראיון שיבוץ לבקש לשרת במחלקת בעלי החיים של משטרת ישראל - ביחידת הכלבנים , אם והיה ומצאו לך תקן , עברת את הראיון הראשוני בהצלחה , אתה לדעתי תיהיה פתור מגיבוש למשטרה ומה שתעבור זה רק שוב מחבני דפ"ר כמו שעשית בצה"ל , קורס שוטרים בסיסי ואז קורס של מחלקת בעלי החיים של המשטרה במלמ"ש , אחרי הקורס הזה תעבור עוד קורס אילוף , קישור עם הכלב , אימונים סמים , אמל"ח וכו' , תעבור מבדקים של פסיכולוגיים בקיצור סיפור קצת ארוך , אחרי הכל הכל הכל הכל הכל תעבור מסלול יחד עם הכלב שאיתו תעבוד , אפשר להגיד שמפה והלאה הוא הרבה יותר משותף, יותר בכיוון של חברה
, אחרי המסלול אם עברתם אותו בהצלחה .. אתה כלבן.. אבל הלכנו קצת רחוק.. בכל מקרה בהצלחה.

G COP

New member
!! אותך חיפשתי!! חח

אפילו שלחתי לך מסר.. קודם כל תודה על התשובה יש לך איי סי קיו אולי?

למעלה