אהלן

LightbuIb sun

New member
אהלן

אני חי בכפר שבו פינת חי, שבה 12 עזים , המון תרנגולות אשר מגודלות בתנאי חופש, כאביות, חמוס, ארנבים וכו'... אני מאוד מתעניין בדברים מסוג זה. רציתי לדעת מה המחיר של 2 עזים בערך (זכר ונקבה), ואיפה קונים? בכפרים ערביים, אצל סוחרים, או חנויות? בנוסף רציתי לדעת מהם התנאים שהם צריכים, מעבר לאזור גדול ומגודר שבו יוכלו לגור. תודה

שלום רב וברוך הבא ../images/Emo13.gif

עיזים עולות כ500 ש"ח לעז כמובן המחיר משתנה לפי הגיל והמצב (הריון ומניקות יקרות יותר) אפשר למצוא עיזים למכירה בלוחות רבים ואתה גם יכול לקפוץ לכפר ערבי קרוב ולשאול שם. מידי פעם אני רואה שיש מגדלים שמפרסמים שהם מוכרים אז תסרוק את הרשת. בחנויות לא מוכרים עיזים. לתנאים לעיזים צריך: מקום מקורה בקצה השטח שגידרת להם, תחשב לפי כמה עיזים ותכסה את השטח לפי ראות עיניך. העיזים אוהבות שמש אבל הן צריכות שיהיה להן מקום מחסה בעיקר בחורף ובגשם. צריך לדאוג לאבוס ושוקת לאוכל ומים. אוכל אפשר לתת להן להסתובב בחוץ ולרעות ולקנות בלות קש שיהיה בשטח שלהם. בהצלחה.

LightbuIb sun

New member
תודה רבה:)

במחירים האלה, אולי יהיה לי יותר קל לאמץ את אחד מ-12 העזים שגידלנו כאן בכפר. (התחלנו מזכר ונקבה . עכשיו יש להם כבר 10 צאצאים) אתה גם בפורום צילום, נכון ? :)

רעיון טוב לאמץ ../images/Emo13.gif

אני בדיוק מחפש גם עיזים במחירים טובים ויכול להיות שמישהי תביא לי במחיר שפוי בגלל שזאת חברה. וכן אני גם בפורום צילום, אני מתחיל לאמץ את הצילום כתחביב שיתכן ויחליף תחביב שלא מתגבש של דגמי רכבות.

למעלה