אהלן

Raist

New member
אהלן

פעם הייתי פעיל בפורום הזה (את הלוגו של הפורום אני הבאתי למי שניהל את הפורום פעם). זה היה בכלל הפורום הראשון שנכנסתי אליו בתפוז. ועכשיו החלטתי לחזור לבקר ואולי שוב לקרוא חלק מהספרים. יש לי שאלה. מאז מלחמת הנשמות, וויס והיקמן הוציאו עוד ספרים? (אני לא מעוניין בספרים של סופרים אחרים)

itamar36

New member
כמה ספרים שלהם - לעיונך

כבשן הנשמה - מרגרט וייס אחים לנשק (המשך לכבשן הנשמה) - מרגרט וייס ודון פרין צבא האבדון - מרגרט וייס ודון פרין דור ההמשך - וייס והיקמן חוץ מספרים אלו יש גם ספרים שהם לא מהרומח: מחזור שער המוות (7 ספרים) - וייס והיקמן עלילות חרב האופל (3 ספרים) - וייס והיקמן

Raist

New member
התכוונתי לספרים אחרי מלחמת הנשמות

את הספרים שהזכרת, חוץ מצבא האבדון, קראתי בעבר.

בטטהמן

New member
כן, אבל הם לא תורגמו לעברית

וייס והיקמן כותבים כעת טרילוגיה חדשה שחוזרת אל רשומות ומספרת את הסיפורים שלא סופרו: The Lost Chronicles. עד כה יצאו שני הספרים הראשונים בסדרה: 1) Dragons of the Dwarven Depths - מעללי החבורה בתורברדין (נדמה לי שזה בין הספר הראשון לשני). 2) Dragons of the Highlord Skies - מעללי קיטיארה ולורד סות'. מרגרט וייס לבדה כותבת טרילוגיה נוספת שמספרת על מעללי מינה לאחר מלחמת הנשמות: The Dark Disciple. עד כה יצאו שני הספרים הראשונים בסדרה: 1) Amber and Ashes 2) Amber and Iron גם אני עוד לא קראתי עדיין מעבר למלחמת הנשמות, אז אני לא יכול להמליץ לך על אף ספר, לחיוב ולשלילה.

Raist

New member
תודה

את רוב הספרים קראתי באנגלית, אז זה לא בעיה שלא תרגמו עדיין

למעלה