אהלן

nightynight

New member
אהלן

אהלן ..אין דבר ראשון גיבורים סדרה שאין שניה לה דבר שני אני צופה רק בטלויזיה למרות שיש לי את כל העונה על דיסק... יש לי כמה שאלות נכון בפרק 17 האיש מטהיטי? אז יש לו שרשרת כמו הקעקוע של ניקי איך הם קשורים ? אם בכלל? או מה זה אומר בכלל? והאיש הנעלם עבד באיפה שבנט רק בחשאיות ולפני 10 שנים נעלם מהם? ובגלל זה הוא נשאר רואה ואינו נראה? ומה הכוח של מייקה? אשמח אם תענו לי..

RNaon

New member
חכה ותראה ../images/Emo3.gif

חבל שסתם נהרוס לך, הכל עונים בסדרה.

kuyi11

New member
הנה אני עונה לך.. זה עדיין ../images/Emo58.gifים?

אהלן ..אין דבר ראשון גיבורים סדרה שאין שניה לה
נכון. יש רק שניות היא מספר אחת. דבר שני אני צופה רק בטלויזיה למרות שיש לי את כל העונה על דיסק...
חבל אחלה סדרה אבל זה סבבה כי אז יש פחות מתח לעונה הבאה. לא שיש כל כך הרבה אבל אין לי כוח לחפור. יש לי כמה שאלות
יש לי כמה תשובות נכון בפרק 17 האיש מטהיטי?
ההאיטי. נכון. אז יש לו שרשרת כמו הקעקוע של ניקי איך הם קשורים?
הסמל הזה אם תשים לב, מופיע בהרבה מאוד מקומות בסדרה- הספר של אבא של מוהינדר, המחברת של קלייר, השרשרת, הקעקוע, הזקט של פיטר, המכונית של לינדרמן, מלא ציורים של אייזיק, הנוסחא של אבא של מוהינדר במחשב, על החרב שהירו רוצה לקחת ועוד, לא רק אצל ההאיטי וג'סי אם בכלל? או מה זה אומר בכלל?
זה אות ביפנית שפירושה "god send" כמו פרק 12(?) מתנת האל (כנראה הכוחות הם מתנה או משו) וגם זה דומה לדנ"א ויכול להיות שקשור לנוסחה של אבא של מוהינדר. והאיש הנעלם עבד באיפה שבנט רק בחשאיות ולפני 10 שנים נעלם מהם? ובגלל זה הוא נשאר רואה ואינו נראה?
לא בדיוק. קלוד ("האיש הנעלם") עבד אצלהם ועזר להם לתפוס אנשים עם כוחות, כי הוא בלתי נראה וזה... קיצר הוא בגד בחברה והחביא אצלו כמה אנשים כאלה אז שלחו את בנט להרוג אותו אבל קלוד נעלם באמצע ומאז הם מחפשים אותו והוא נשאר בלתי נראה בשביל שלא ימצאו. זה גם למה שהוא נבהל כשפיטר ראה אותו. ומה הכוח של מייקה?
מייקה יכול "לדבר עם מכונות". יענו הוא נוגע בהן ויכול להחליט מה הן יעשו, אם מכונה מקולקלת הוא יכול לגרום לה לעבוד וקיצר שולט במכונות. אשמח אם תענו לי..
שמחתי לענות (ולחפור...)

nightynight

New member
אווו תודה רבה

עכשיו באמת דברים יותר ברורים לי ודבר שני אני ב-ת!! :) בכל מקרה תודה אני כבר מחכה בקוצר רוח לשאר הפרקים!

זהו, הצטרפתי! ../images/Emo9.gif

אני פשוט מכורה לסידרה הזאת...אין טעם להתכחש...ויעזור לי לחלוק איתכם את אהבתי לסידרה..
אז אני דנוש בת 19 וחצי..התחלתי להוריד הירוס בערך שבוע לפני שזה הגיע ליס (וגם ככה אין לי יס אז זה לא משמעותי במיוחד) החלטתי להוריד בעיקר כי כולם אמרו שזה ממש יפה וזה..לא היו לי ציפיות או משהו..אבל התחלתי והתמכרתי..כל פרק מותח מחדש ומגלים דברים חדשים...וגם כי ידעתי שמיילו החמוד שהכרתי בתור ג'ס בבנות גילמור משחק שם.. סידרה מדהימה!! מזל שיש עונה שניה

MirrorGirl

New member
דנצ'וווקקק../images/Emo24.gif../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif../images/Emo210.gif

פיייי כמה אמוטיקונים בכותרת אחת XD

lidor203

New member
אם כבר מצטרפים אז גם אני

אני לידור בן 15 וחצי מראשון גם מכור לסדרה וראיתי את כולה וזהו...

למעלה