אהלן!

jessyca

New member
אהלן! ../images/Emo9.gif

מאחר ואני במצב נפשי לא משהו, ונסיתי כבר בכל מיני דרכים להגיע אל השלמות שאני כל כך קרובה אליה- במרחק נגיעה ממנה- ואני לא מצליחה, החלטתי להצטרף לכאן, אולי כאן אקבל את העזרה שאני כל כך זקוקה לה... אז קודם כל נעים מאוד.
אני זקוקה להרבה עזרה אבל גם יש בי המון לתת ואני לעולם לא מהססת, תמיד נותנת כל מה שיש בי לכל מי שצריך. כי הדרך הכי טובה לקבל היא לתת. ואם יש בי משהו טוב, זה הרצון לעזור לאנשים בשביל שלא יגיעו למצבים שאני הגעתי אליהם...
המון אהבה, ג'סיקה.

מקסימה1

New member
הי ג'סיקה

לפי מה שקראתי נישמע כי את די מודעת למה שעובר עלייך, ועדין בכל זאת את מרגישה כי אינך מגיעה אל השלמות. למרות שאת קרובה אליה. אז- באיזה תחום היית רוצה להיתפתח על מנת להגיע לשלמות??? מה את מרגישה שייעשה אותך שלמה??

jessyca

New member
זה בטח יישמע דבילי לחלוטין..

אבל עברתי המון בחיים שלי עד שהגעתי למצב שאני נמצאת בו היום (שזה הכי טוב שאי פעם הרגשתי..) והשלמתי עם המון דברים, למדתי המון המון דברים, התחלתי לאהוב את העולם ואת אלוהים בצורה לא נורמאלית רק דבר אחד מונע ממני להגיע אל השלמות שמחכה ממש בדלת ביתי אך משומה אני לא נותנת לה להיכנס. אני רוצה ליהיות יותר רזה. המישקל שלי מפריע לי לגמרי. אבל לגמרי! אני פשוט נורא אוהבת לאכול, נורא! ואז אני בוכה המון על זה שאני שמנה והבכי הזה לא נותן לי להגיע אל השלמות- להיפך, רק מרחיק אותה ממני... ניסיתי דיאטות, אני לא מסוגלת לעמוד בהן כי אני פשוט נורא נורא אוהבת לאכול. היתי בולמית במשך שנה וחצי ואז באמת נראיתי כמו שרציתי, אבל זה לא היה שווה את זה בגלל הסבל שגרמתי לאמא שלי (אני לא מוכנה בשום אופן להיות מאושרת על חשבון אושרו של מישהו אחר..) ואני כבר לא יודעת מה לעשות?! חשבתי על ניתוח לשאיבת שומן אבל אמרו לי שיצחקו עלי בבית חולים כי הגובה שלי הוא 1.66 והמשקל שלי 65 וזה לא מצדיק ניתוח. אני סך הכל רוצה להוריד 10 קילו. אני אסתפק בזה, באמת. אבל איך?? זה משגע אותי והכי מעציב אותי שכל כך אכפת לי מיזה! וכמה שאני אנסה לשכנע את עצמי שאני נראית טוב, אני לא יכולה לעבוד על עצמי, אני לא אוהבת את איך שאני נראית, אין מה לעשות. איך מורידים משקל בלי דיאטה? איך אני יכולה להיפטר מהמטרד הזה? והשאלה הכי גדולה שלי היא- האם כשאני אוריד את ה10 קילו האלה אני אגיע לשלמות שלי? את חושבת שאת יכולה לנסות לעזור לי? אני צריכה עזרה... לא קל לי לומר זאת, אבל נמאס לי לבכות... תודה רבה לך...

זה לא כל כך דבילי

תראי שני דברים. אחד זה לא קטן. דרמה כזו בגלל משקל אומרת שיש עוד כמה דברים שמרחיקים אותך מהשלמות רק שבחרת לא להתעסק איתם. דבר שני אם תחליטי להתעסק יש תוכנית שעובדת זה נשמע אולי קצת קיצוני אבל שמעתי מכמה אנשים שמה שעזר להם בסוף עם שיגעוני המשקל, האכילה והאטרף שקשור לכך, לא ניסיתי באופן אישי, אבל נשמע מאד יעיל זה ללכת למפגשים של אכלנים אנונימיים, עובד לפי 12 הצעדים מתקן את השריטות שיוצרות את חוסר השליטה העצמית. יש קבוצת תמיכה וליווי חברי אך קשוח ובכלל תיכנסי לאתר תקראי ואם יראה לך זה אופציה שכמה מקרים אבודים שהכרתי נעזרו בה ושינו לא רק הרגלי אכילה אלא גם הרגלי חשיבה

suzy5

New member
ג'סיקה יקירתי

יש לי פתרון מצויין בשבילך את זקוקה לטיפול ואני מכירה מטפלת מדהימה שתעזור לך להבין את עצמך ולקבל את עצמך ולרזות....אם תרצי תאמיני לי שהיא הכי טובה שיש! אם זה מעניין אותך אז תשלחי לי EMAIL שלך ואני אתן לך מספר טלפון חסוי

למעלה