אהלן...

shirasti

New member
אהלן...../images/Emo8.gif

מודה עד היום הייתה בורה איומה בכל הנוגע לאי-אר, במקרה התגלגלה לידי קלטת די.וי.די של העונה השניה, ואני מתחילה להתמכר. ובכן, חיפשתי דיונים ארוכים בפורום בנוגע לשאלה הבנאלית, "איזה עונה היא הטובה ביותר?" ולא מצאתי אז, לפי דעתכם מהי העונה הטובה היותר?(מחוץ לעשירית כמובן).

kerry cordano

New member
היי

היו פה דיבורים כאלו, היה את החוליה החלשה פעם, לא זוכרת מה נבחר? ותסתכלי במאמרים, יש שם דברים מעניינים... שירה?

shirasti

New member
זה השם!../images/Emo13.gif

נעים מאד! ובכל זאת,לא מחפשת סטטסטיקות, לפי דעתך האישית מהי העונה הטובה ביותר? ( וואוו אני לא מרפה, זה פשוט נובע מסקרנות טהורה).

nWkobi

New member
נעים מאד שירה! ../images/Emo24.gif

אני קובי,בן 22(כן,יש גם בנים שרואים ER..). קודם כל תציגי את עצמך לחבר'ה פה.. ולשאלתך,אני בעד עונה 8.

shirasti

New member
אני בעד בנים שרואים אי.אר!

עזבו אותכם מנורמות. להציג את עצמי? שירה בת 19, עד היום הסידרה המזוהה עם שמי למרבה המקוריות הייתה "חברים" אבל אין לי בעיה לשנות סטטוס. מממ...הרבה מוזיקה ורצוי רוק או אלטרנטיבי. חוצמזה הרבה נדוש. ואשכרה אתם נראים אחלה פורום.

kerry cordano

New member
משירה לשירה

אני יכולה לעשות לך ניתוח מפורט של כל העונות, אבל זה בערך 3-6

נועה167

New member
אמ

עונה 4! יש הרבה עונות טובות ואני נוטה לאהוב ת'חדשות יותר כי זה יותר חדש חח לא ברור הקטע.. אבלל עונה 4 מעולה לדעתי! מומלצת! תראי! אגב, ברוכה הבאה

shirasti

New member
תודה תודה.../images/Emo140.gif

מממ... מה שממש מתסכל אותי היא העובדה שבעונה החמישית ג'ורג קלוני מתחפף (בואו נודה שהוא אחת הסיבות "למה אי.אר?"). לכן אני מתעצלת להגיע כבר לעונות החדשות...אבל וואוו אני תקועה איי שם בעונות הראשונות.

נועה167

New member
כן..

העזיבה שלו ושל ג'וליאנה מרגוליס (קרול) הרסה הרבה..אבל עדין הסידרה המשיכה ויש פרקים טובים גם אחרי.. שווה לראות :)

Hieros Gamos

New member
*lurking* וכולנו יודעים למה 4 מעולה

*אהמ דאג...קרול...קרול...דאג
* טוב לא רק...אבל זה ללא ספק בונוס אדיר.. |לאקשורה|

er 4ever

New member
היי שירה../images/Emo13.gif

אני נופר
בת 19 (עוד חודש...) מממ... עונה אהובה? אני מאוד בעד עונה 8... חרשתי עלייה המון, גם 3+4 מעולות! קשה לי להחליט על אחת... אז אני אהיה מאוד ספציפית ואגיד................ כל העונות

Nמור

New member
היי../images/Emo13.gif

אני מורן ואני אישית נורא אוהבת את עונה השישית אבל גם השביעית נורא יפה

שלום ../images/Emo13.gif

אני אישית ממליצה לך על העונה הרביעית העונה הכי טובה שיש לדעתי.

למעלה