אהלן

Papito

New member
אהלן../images/Emo42.gif

כרגע חזרתי מטיול שהדרכתי לכיתות ח´ מבית ספרי ואני אומר לכם אין עתיד לרוק הקלאסי והפסיכדלי שכולם אוהבים עברתי בין הילדות שם ושאלתי אם יש להן דיסקים יפים והצעתי כשמות את הדורז ופינק פלויד (בכוונה הלכתי על ההכי מוכרים של אותה תקופה חוץ מביטלס) והן לא ידעו מה זה פינק פלויד!!!!! שלא לדבר על הדלתות שערוריה!!!! חוץ מזה י לי עצה נסו במשך יומיים שלמים להיות מחוברים לצד האפל כמו אינפוזיה (הדיסק היחיד שהבאתי) ההנאה מובטחת אושר ואהבה לכל חברי הפורום....נדבר בקרוב

לא יודעים מה זה פינק פלויד?!

וואו...המצב כנראה באמת די חמור. גורם לי לחושב למה אנשים משקיעים על דברים כאלה אם הם נעלמים...
אבל אולי זה עניין של זמן. כרגע הם כנראה בעניין של פופ ובמשך הזמן הם יתאהבו במוזיקה הטובה של פעם.

Eclipsed 0

New member
אוךך..חבל..

אני לומדת בכיתה ח´, דווקא מאוד אוהבת רוק מתקדם וגם קצת פסיכדליה.. לא פגשתי אף פעם מישהו בגילי ששומע את המוסיקה הזו. חבל. (או..הצד האפל. אחד מהאלבומים הכי טובים שאי פעם שמעתי.)

קליפס

New member
מאוד מעניין,

כי אני בכיתה ח´ ומכירה דווקא הרבה אנשים שאוהבים פסיכודאלי. אולי את סתם שקועה בעצמך. שלא לומר שקועה בפוזה. לא באתי לפתוח מלחמה פשוט נכנסתי לפורום ומאוד "הופתעתי" לראות תלונות על אנשים שלא מכירים מוזיקה. תפתחו את העיניים, יש עוד אנשים סביבכם.

Eclipsed 0

New member
סליחה ?

שקועה בפוזה ? אשמח מאוד אם תסבירי לי על מה את מדברת. אני מכירה חובבי פסיכדלי בגילי - אבל אלה רק אנשים שאני מדברת איתם בICQ. בשכבה שלי אין כאלה. ולא התלוננתי. אמרתי שזה חבל, לא אמרתי שהם לא בסדר. אבל בעצם, אם אני שקועה בפוזה, אולי ההודעה האחרונה היתה מיותרת, ואולי שקועה בפוזה כמוני לא ראויה לתגובה.

Esmena

New member
תגידי, שאלו אותך גם משהו כמו

"איזה שירים" או " מה הם שרים"? משום מה תמיד שואלים אותי את זה כשאני עם אוזניות.זה גורם לי לחשוב שאנשים חושבים שאני עם N0W4. תירשמי תירשמי קצת תגובות שלהן...נתבדר קצת.

SMILE 4 NOTHING

New member
שכל אחד ישמע מה שבא לו,

זה עצוב שהם לא מכירים אותם,אבל במשך הזמן הם בטח ישמעו עליהם. ואני כבר מזמן הפסקתי עם הפעילות המיסיונרית שלי בקשר למוזיקה....ופינק פלויד בפרט......

Papito

New member
דבר ראשון

אני בן!!!!! בקשר לתגובות שהם נתנו לי זה בסגנון של מה שרים והייתה אחת ששאלה אותי אם הם חתיכים

robert fripp

New member
אמ אני בט..

ואני שומע הרבה דברים, הרבה יותר מפינק פלויד ודורז גם... יש אנשים בגיל הזה שאוהבים את זה... יש הרבה שלא... ואגב בפינד פלויד באמת יש מישהו חתיך- סיד בארט... ורק מישהי אחת פה תבין למה אני אומר את זה :)

SMILE 4 NOTHING

New member
קודם כל-לדעתי הם ממש

בני אדם יפים!(מבחינה חיצונית) אבל זה כבר משהו אחר.... וחוץ מזה לא חשבתי שאתה בת,תרגע.....

Poopon

New member
לא רוצה לעורר פה סערה...

אבל אני והחבר´ה, שדווקא נמצאים בגיל הנכון, יחסית, לא שמענו פרוגרסיב בעצמנו. מתבגרי שנות השמונים שאני מכירה, לפחות, שמעו רק פאנק new-wave ו-gothic. דווקא הגעתי לדברים ה"עתיקים" בגיל יותר מתקדם (כמו הרוק...) ואין לי שום בעיה להודות בזה שאת לד זפלין הכרתי באמת רק בזכות soundgarden (כן, הגראנג´ הגיע אצלנו בגיל 20). אז זהו. Poopon שלא מתביישת להודות באמת

Poopon

New member
אבל שיהיה ברור!

ברור שהכרנו את כולם. פשוט לא אהבנו. היום זה נוסטלגי וקול, בגילנו זה היה "המוזיקה הדי חנונית של ההורים והאחים הגדולים". אנחנו שמענו באוהאוס. Poopon מביכה את עצמה בציבור

Esmena

New member
טוב, הרבה אומרים שבשנות השמונים

זילזלו נורא בפרוג וכל המוזיקה של העשור הקודם. כרגע נתת לנו הוכחה שזה באמת קרה:) אני רק תוהה, בטח היו אצלכם כאלו אאוטסיידרים שכן שמעו פינק פלויד? כל הכבוד על הוידוי:)

למעלה