אהלן...

סוזן50020

New member
אהלן...../images/Emo140.gif

אהמ...אני מאתמול מתחבטת האם לשלוח הודעה לידיד טוב מאד שלי, שבה אכתוב "אתה מעוניין לנסות קשר איתי?". למעשה הכול התחיל אתמול...או כבר לפני יותר מחצי שנה בערך, אז הכרתי אותו... אתמול, היה מפגש חברים בעזריאלי. בסוף בחזרה הביתה, חברתי סיפרה לי שהיא בטוחה שהוא דלוק עליי, אבל שאלתי אותה על מה היא בדיוק מבססת את זה? היא טענה שבכל פעם שאני שואלת אותו משהו אז הוא כולו מרוכז עליי, ואילו כאשר שאר ידידות שואלות אותו, אז הוא לא מגיב או שמגיב באדישות..אני הסברתי לחברתי שזה לא ייתכן כי כבר השבוע שאלתי אותו במסנג'ר האם הוא מאוהב בי, והוא ענה שלא, ועוד אמר לי "האם את חשה משהו אליי?" ועניתי לו כך "אם אתה לא חש משהו כלפיי אז גם אני לא". "סבבה" כך ענה לי. וכך נסגר הסיפור בינינו ,כך לפחות חשבתי עד שחברתי בילגנה לי שוב את ראשי המסכן... היא הסבירה לי שהוא בכלל היה בארשת פנים נפולה כאילו רוצה כ"כ משהו. היא אף הקשיבה לשיחה שבינו לבין ידיד נוסף, זה התנהל כך: "אם אני רוצה להתחיל עם בחורה למשהו לא רציני אז הייתי זורק לה בדיחה למישהי בפאב, אבל אם מדובר בקשר רציני הייתי מעדיף שבחורה תיזום את הקשר". כעת כ"כ בא לי לשלוח לו הודעה בסגנון כזה "אתה מעוניין בלנסות קשר איתי?", אבל אני ממש לא יודעת האם זה כדאי? או שהוא פשוט חשב על מישהי אחרת בכלל?...אבל מה שבטוח, זה שלא אשמח לגלות מאוחר מידי שהוא באמת היה מעוניין בי, אז אני מעדיפה ממש לקפוץ למים וליזום קשר איתו. אז מה אתם אומרים? כדאי לי לשאול אותו דרך הודעה בפלא' או דרך מסנג'ר? אך תענו מהר לפני הערב...

preetyxgirl

New member
לדעתי פשוט כדיי שתשאלי אותו פנים אל

פנים..אבל באינטימיות... "תגיד יש לך משהו אליי?"...ואם הוא יגיד "למה?"...אז תעני לו..."חשבתי על משהו.אבל רק אם תענה אומר לך". ואז..הוא יגיד...אם הוא יגיד כן....ותתחילי לשאול אותו...אם הוא היה רוצה לנסות קשר...איתך..לדעתי זה הכי עדיף... אבל זה גם יכול להיות נורא נחמד, אם הוא אוהב ספונטניות..."בא לך לנסות קשר איתי?"...זה יכול מאוד להועיל לך ולו....תחליטי...תחליטי...את קובעת

סוזן50020

New member
הבעיה היא שהוא גר מחוץ לעיר...

ושבוע הבא יש מסיבת הפתעה לידיד משותף לנו ואני מעדיפה לסגור את העניין לפני כן..

preetyxgirl

New member
לדעתי פשוט כדיי שתשאלי אותו פנים אל

פנים..אבל באינטימיות... "תגיד יש לך משהו אליי?"...ואם הוא יגיד "למה?"...אז תעני לו..."חשבתי על משהו.אבל רק אם תענה אומר לך". ואז..הוא יגיד...אם הוא יגיד כן....ותתחילי לשאול אותו...אם הוא היה רוצה לנסות קשר...איתך..לדעתי זה הכי עדיף... אבל זה גם יכול להיות נורא נחמד, אם הוא אוהב ספונטניות..."בא לך לנסות קשר איתי?"...זה יכול מאוד להועיל לך ולו....תחליטי...תחליטי...את קובעת

ilana4ka

New member
אממ...

אחותי:) אי אומרת לך, אל תכנסי לסיבוכיישן. אל תעשי לעצמך בלאגן בלראש. פשוט לכי על זה. אין לך מה להפסיד, שווה לך לנסות:) וכמו שאמרה אחותי פה, עדיף פנים מול פנים. באסאםאס זה לא משו. שיהיה לך בהצלחה ותעדכני אותנו אחר כך!:)

לא מסר ולא מסנג'ר-

דברים כאלה נשאלים בשיחה פנים אל פנים, אחרת אין לך את הבעת הפנים, הבעה מאוד קל לזייף כשלא נמצאים פנים אל פנים.... בכל מקרה- רק שיחה אישית יכולה לתת לך את התשובה.

סוזן50020

New member
דווקא שאלתי דרך מסנג'ר...

והוא ענה לי ישירות שאני לא הטיפוס שלו, ושהוא לא מעוניין בקשר כזה איתי. ובא לי להרוג את חברתי ששיגעה לי את השכל עם זה!!!
רגע!! מה הבעיה אצלי?? אני יפה (אפילו נהגי אוטובוס התווכחו ביניהם על איזה אוטובוס אעלה, ובנים סתם ככה מחייכים אליי ברחוב וקוראים לי בקול "את יפה!", אני לא משוויצה בזה, אני רק מציינת עובדות..). אני גם חכמה(למדתי במגמת מחשבים). מצבי הכלכלי בסדר, מה לא בסדר אצלי? אני גם הבייב שכולם משתגעים עליה, אבל זה נורא מעצבן כאשר שואלים אותי "לא היה לך אף פעם חבר?!" ואני בכלל בת 19!!! אפילו נשיקה שטחית עם בן לא חוויתי, זה ממש מוזר בעיניי...אני עוד עלולה לחשוב כי עשו לי עבודת כשפים שלא יילך לי עם בנים... אני מאד רוצה קשר רציני עם בן נחמד עם מראה נורמלי ושיהיה בינינו כימיה טובה ומשיכה הדדית, ואני בטוחה שאעניק לו פינוק ואהבה כמו שצריך. ועוד טענו פה שישראליות רוצות בחור שיתנהג אליהן כזבל?!בהחלט לא! אנו רוצות בחור נורמלי שיעניק תשומת לב ושלא יחשוב עצמו כנעלה מאישה(משהו שלרוב רואים..לצערי הרב!).

תראי-

קודם כל, זה לא נורה, כולה גבר אחד... בקשר למציאת הגבר המתאים, חכי, זה יגיע. יש לי ידידה שעד גיל 21 +/- לא היתה בקשר רציני עם גבר.... הזמן עושה את שלו

סוזן50020

New member
איזה זמן???אני רוצה לחוות אהבה

בנעורים!!! זה דבר הכי יפה בעיניי..ומתבגרים יחד...

סוזן50020

New member
אופס!!!!התכוונתי לקשר רומנטי

שלא תחשבו דברים שגויים ממה שאמרתי בכותרת בהודעה הקודמת שלי...אוי נהייתי אדומה מרוב הבושה!!
פאק זמן! ופאק קשרים שנוצרו דרך אינטרנט ,הם לא אמיתיים כלל!!סתםם זיוף..

למה?

לי היתה חברה 8 חודשים שהכרתי אותה באחד הפורומים... חוץ מזה- כשמחפשים קשר ולא מתפשרים על כלום, לא מוצאים, תחיי את הרגע.

LOVEסנדי

New member
ממממממ אהבה..

אם כבר מדברים על אהבה אהבה יפה בכל גיל השאלה אייך שומרים עליה את צודקת בקשר לאהבה דרך הצאט כי רובם מחפשים סטוץ והרציניים שבהם סתם מכוערים תשמעי צאי תבלי חיי את הרגע אני איתך סוזן שלנו(המסמיקה)

סוזן50020

New member
סנדי, את צודקת...

זוהי הסיבה העיקרית שאני יותר לא נכנסת לצ'אטים או שמסרבת לקבל הודעות אקראיות מכל מיני בנים באיסיקיו, כי נמאס לי מ-3 שלבים אלו: 1)"אהלן..מה שלומך?"- זוהי ההודעה הראשונה. בנים בד"כ מתחילים עם זה, כאילו לשחק אותה "קול" שבטח מכיר אותך מאיפשהו. אין לי בעייה עם זה, אבל יש בזה איזושהי תחושה שזה ממש לא אמיתי. 2)"מאיפה את?"- או מיי גאד!, זו שאלה מפחידה..בעת שאלה זו, בראש יש את תמונה של מחבל שרץ לכיוון ביתי. הם ממשיכים לשאול שאלות נוספות כגון מאיזה בי"ס, בת כמה, השכלה בסיסית, וידה ידה...כמו חקירה במשטרה. ואני חייבת להודות שבתקופת "החדשה באיסיקיו" שלי הייתי שואלת מלא שאלות כאלו,אז זה מאד נפוץ וכלל לא מקורי. צריך לשאול שאלות יותר אורגינליות כגון "איזה סרט מצוייר הכי אהוב עלייך?" או "האם את נוטה לשחק עם שיערך כאשר את עצבנית?", אני יודעת שמדובר בשאלות בנאליות, אבל יש בהן משהו שמתייחס אלייך באופן אישי וסובייקטיבי. 3)"אפשר לקבל את תמונה שלך?"- זה שלב ששובר את שלבים הקודמים.אז אני בד"כ עונה "מה לא ידעת שמסתכלים לתוך הקנקן?" והוא ב:"לא לא..אבל תביני שפעם יצאתי עם מישהי שנשמעה מאד חמודה באייסי, אך כשראיתי אותה, הבנתי שהיא ממש לא כמו שחשבתי". את האמת?..הוא צודק, גם לי קרה מקרה כזה. צריך תמונה כאילו חלק נוסף בפאזל. אבל אל תחשבו שזה טוב מאד אם ראיתם את תמונתו, כי יכול להיות שמדובר בגמד יפה(לי זה קרה...) עם קול צפצפני ומעצבן. נשברתי ממשחקים כאלו, כי זה ממש לא אמיתי, מקסימום שני יציאות ואח"כ כלום(רמז לכך שנמחקת מרשימת אייסי שלו..).

HyPeR SoNiC

New member
מה את חושבת בכלל? לכי על זה!

אם הוא גר מחוץ לעיר - סעי אליו! אם אין לך רישיון - סעי באוטובוס ותיפגשי איתו! אם זה לא מסתדר - אז בטלפון!!! אבל לכי על זה!!! אין לך מה להפסיד...... הרי זה ברור שיש לו כלפייך משהו! הוא פשוט מפחד להגיד לך! הוא פוחד שאת לא מרגישה אותו דבר... ועוד אחרי שהוא מקבל משפט כמו "אם אין לך משהו אלי - אין לי משהו אלייך" איך את מצפה שהוא יגיב?? פשוט תתוודעי על הרגשות שלך! למה את מחכה? לכי! עכשיו

סוזן50020

New member
אם אתוודה על רגשותיי ואז אקבל../images/Emo67.gif

כי זה מה שקרה לי אתמול וזוהי חווייה טראומטית בשבילי, אפילו בכיתי קצת..אף פעם לא קרה לי שדחו אותי. תמיד לפחות ניסו קשר איתי או שיצאו איתי אבל ישר לומר לא?.. אך במקרה הזה זה עוד יותר גרוע, כי הוא נתן לי יותר מידי רמזים שהוא דלוק עליי כגון שליחת הודעות שבהן מבקש שאבוא לבילויים וכדומה. כאשר סוף סוף אזרתי אומץ ושאלתי אותו, אז הוא אמר לי "את לא טיפוס שלי". מה זאת אומרתתת?? אני קולטת שהוא לא רוצה אותי אבל לשם מה כל תשומת לב שהוא נותן לי במיוחד משאר הבנות? הוא אף אמר לי "את יודעת שעוד מישהי רצתה אותי?" משפט הזה נורא עיצבן אותי ועוד הוסיף "אני כלל לא משוויץ בזה". בהמשך השיחה אמר לי : "פשוט תודי שאת רוצה אותי". חחחח, ברור שלא הודתי! כי כרגע דחה אותי! אני אפילו לא רוצה לבוא יותר למפגשי חברים בת"א, רק בגללו! וזה ממש לא מתאים לי להפסיד לבחור... מדוע בנים כאלו? משחקים אותה דלוקים עלייך ואז דוחים אותך כאילו מעולם לא הסתכלו לכיוונך, הם רק רוצים טיפוח לאגו שלהם.

HyPeR SoNiC

New member
עזבי, הוא לא שווה אותך ../images/Emo6.gif

אבל למה שאת תפסיקי לבוא למפגשים? מה את שמה עליו? תתגאי בעצמך! הרי את רצית אותו, ואת הצעת את עצמך..... הוא דחה... ההפסד - רק שלו!!! אני אומר שתמשיכי לבוא למפגשי החברים האלה, שגם הוא יבוא ויראה מה הוא הפסיד.... שיאכל את הלב קצת, מה יש?

seeyou

New member
כדאי לי לשאול אותו דרך הודעה?

לא חושב תוכלי להזמינו לסרט בגלל שמשעמם לך לבד...ותתני סיכוי לרגשות בלי ללחוץ עם הצהרות... דבר נוסף בגילך להיזהר מחברות-או מתווחים... את לבד בשטח עונת הצייד החלה!

סוזן50020

New member
../images/Emo6.gifחחחחחחח

אני אכן סוזן הציידת או קוטלת הבנים...כבר הבהלתי את כל הבחורים כהוגן!!!

למעלה