אהלן

Digi Lista

New member
אהלן../images/Emo13.gif

במקרה ראיתי פרסום על העניין עם חנוכה ובעצם ככה גיליתי את הפורום הזה... אני אציג את עצמי לפני הכול-אני בת שירות לאומי כבר שנה שנייה בחינוך המיוחד באיזור הצפון,בשנה שעברה עבדתי עם ילדים בעלי הפרעות התנהגות ובין השאר עם ילדי פנימיות ובהוסטל למבוגרים עם פיגור שכלי קל עד בינוני בו אני מתנדבת גם כיום אחרי שעות השירות,במשך שישה ימים בשבוע אני נמצאת בבית ספר איזורי לילדים בעלי שיתוק מוחין ונכויות בדרגות שונות(חלק במצב ממש קריטי),חלק מהילדים גרים במוסדות והאמת שבכול יום שאני בביה"ס אני מרגישה את הזכות האדירה לשמח את הילדים האלה. הבנתי שבחנוכה יהיו הפעלות מיוחדות לילדים ע"י גורמים שונים(דבר דומה היה בסוכות,חוץ ממני כול הבנות שירות היו בחופש אבל אני הייתי בביה"ס כי אני גם מלווה בהסעה ל7 ילדים מהביה"ס הלוך וחזור וזה עד 17:00 בערב,כשבעשרים לשבע בבוקר אני כבר מתחילה את ההסעה דרך שלושה ישובים שאורכת שעה וחצי עד שמגיעים לביה"ס ומפנים את כולם),חלק מההפעלות יאורגנו ע"י מתנדבים ובנות שירות. בא לכם להצטרף?אני בטוחה שנוכל לשמח את הילדים האלה(ואפשר גם את האלה מההוסטל של הפיגור,אני מתנדבת באחד כאמור ומכירה עוד שניים בסביבה)ומעבר לזה אני ממש אשמח לקחת חלק בפעילויות בחנוכה ובמהלך השנה(גם במלחמה בקיץ עבדתי עם ילדים ורצתי איתם למקלטים למרות שגם באיזור שלי נפלו קטיושות ונשמעו לפעמים 13 אזעקות ביום)

אהלן ברוכה הבאה../images/Emo140.gif נשמח לפרטים

תאריך להפעלות שיהיו במוסדות שאת מתנדבת אם אפשר לתת את השמות וכתובות כדי שעוד חבר'ה יכולו להתנדב לסייע לך. גם הפורום שלנו פעיל בצפון: *בבית חינוך גיל - ביה"ס לילדים עם פיגור קל בקריות *גן לילדים ממוצא אתיופי בשכונת החשמל בחיפה במידה ותרצי להתנדב במקומות הנ"ל ולקחת חלק פעיל אשמח לקשר אותך עם הרכזת שלנו בצפון, נירה63 תודה

Digi Lista

New member
../images/Emo13.gif

על היחס המהיר
ביה"ס "יובלים" בעפולה עילית לילדי c.p מגיל 3-21(וממש לידו נמצא גן "עגורים" לילדים עם פיגור ובטח הפעילויות בחנוכה יהיו משותפות) "כפר תקווה" בטבעון-הוסטל למבוגרים עם פיגור קל ובינוני(שם אני מתנדבת בערבים). "אשכר"-טבעון(יש גם בעוד מקומות בארץ,אבל ההוסטל הזה נמצא ממש ליד הבית שלי ואמא שלי עובדת בו ככה שאני לא יכולה לא להזכיר אותו...). "בית אורי"-גבעת המורה(פיגור קשה,יש לנו שני ילדים מההסעה שאנחנו מפנים ומחזירים כול יום ויש הרבה שגרים שם מהביה"ס של הסי.פי). "משכן מנחם" מגדל העמק(יש לנו ילדה מההסעה שגרה שם ואני יודעת שהיא ממש תשמח). יש לי גם חברה שמתנדבת שירות לאומי בכיתה לילדים עם סי.פי בקיבוץ הזורע ואני יכולה לברר ממנה פרטים,מדובר בילדים כמו בביה"ס שאני נמצאת בו והרבה פעמים מעבירים ילדים מאצלנו אליהם. אני אשמח שתקשרי אותי עם נירה הרכזת כי אני גרה באיזור חיפה(טבעון),אבל בגלל שכמעט כול הזמן אני בתפקיד(10 שעות ממוצע זה רק השירות לאומי ויש גם את הערבים בכפר...)אני לא בטוחה שזה יסתדר מלבד בחנוכה וחגים אחרים(אם כי באוגוסט אני מסיימת את השירות של השנתיים ואני אהיה חופשייה יותר)אבל אני אשמח לפרטים ולהשתתפות כשאוכל

Digi Lista

New member
../images/Emo51.gif ענקית על כול האיכפתיות../images/Emo39.gif

והיחס החם והאמיתי

למעלה