אהלן

אהלן ../images/Emo13.gif

אני שני ואני יוצאת עוד 3 ימים (ב10.12) למסע לפולין במסגרת המחנות העולים. אני נורא נורא נורא לחוצה ומתרגשת ולא יודעת מה אני אמורה לחשוב :< טיפים מישהו? ואם אפשר, דברים שאמרתם לעצמכם "שיט! איך לא הבאתי את זה!!". אני ממש לא יודעת מה להביא ומה לא להביא. תודה מראש

לונושקה

New member
וואיי

ענו על זה פה כבר כלכ ך הרבה פעמיםם.. אממממ בטח הכינו לכם רשימות מבצפר לא? אז מה שכתבו אצלינו היה בדיוק טוב.......... והוספתי עוד כמה דברים אבל לא משהו חובה.. אממ את יכולה לדפדף פה בעמודים בפורום ולחפש בטוח תמצאי וגם בטאגליינס או איך שלא כותבים את זה חח יש שם משהו לעזרה

Pukipsey007

New member
../images/Emo24.gif ברוכה הבאה../images/Emo70.gif ../images/Emo137.gif ../images/Emo9.gif

ברוכה הבאה, שני
וקודם כל, שיהיה לך מסע מוצלח. יש באמת בטאגליינס רשימה של ציוד מומלץ, בכלליות זה ביגוד חם, דיסקמן, דברים למקלחת, חטיפים ומנות חמות [למקרה שהאוכל יהיה ממש מגעיל], נייר טואלט וכל הדברים הקטנים האלה.. ספרי אח"כ איך היה, ואין לך ממה לחשוש, באמת. יש גיבוש בפולין וכולם תומכים בכולם, זה עוזר מאוד.
רוני

baby tuta

New member
ואי אני מקנאה בך

איך בא לי שוב.. טוב שמעי אני ממליצה לך לראות את הסרטים שמרינים באוטובוס הם נורא יפים .. ותקני שקיות חימום זה הדבר הכי כיף שיש תפרטי בשדה תעופה 10 זלוט אם תתצתרכי לשירותים כי אני היתי צריכה לשירותים מלא פעמים ועד היום הרביעי לא הינו בציינג אז ביזבזתי על שירותים המון יורוים.. ממ תקחי איתך דגל המון נרות וגפרורים כל מה שאני שכחתי וזהו תהניייי

למעלה