אהלן!

סוזן50020

New member
אהלן! ../images/Emo13.gif

מאז ותמיד התאהבתי במוצרים ייחודים ובעיצוב בכלל, ולאחרונה אני גיליתי שהתחום הכי מועדף עליי זה עיצוב תעשייתי. קל לי להתאהב ברהיטים או במוצרים שובבים העשירים בדמיון סובייקטיבי. אני בהחלט הכי מעדיפה סגנון של מרק ניוסון בעיצוב תעשייתי. לדוגמא, כמה תמונות של מוצרים פרי עטו. הוא מיוחד בשל חשיבתו. חשיבתו בנוגע למוצר היא גם מבחינת החלל הפנימי והחיצוני וששניהם חשובים באותה מידה.

shafan8r

New member
welcome../images/Emo24.gif

donet take it hard this is a VERY VERY slow forum i gave up a long time ago....

סוזן50020

New member
חחחחחח שמתי לב שהפורום קצת מת...

יאלללה תתעוררו!!! איפה האהבה לקווים מנחים של המוצרים? לשירטוטים החמודים בשחור לבן של רהיטים כלה בג'אדגטים מגניבים... אויש!!! אני רוצה לראות פה שרטוטים פרי ידכם, וגם תמונות של רהיטים מסוימים אהובים עליכם... ספרו באילו תערוכות הייתם? אילו מעצבים אהובים עליכם ומדוע? איזה אידיאל\רעיון שבו אתם דוגלים ורוצים לשלבו בייצור מוצרים? ובכלל...איפה אתם??????

סוזן50020

New member
../images/Emo10.gif התייאשתי ממכם!

ספק אם אחזור לפה...ובאמת חבל, ציפיתי לפגוש פה אנשים יצירתיים המוכנים לדון על יצירתיות ודימיון ולחלוק כמה תמונות מגניבות של עיצוב. טוב...אבל בכל מקרה אכן אחזור כדי לבדוק האם עניינים התקדמו ומה יש פה חוץ מכמה שאלות מעצבנות של "איפה ניתן להשיג קלקר?"(תחפשו חנויות מלאכה בדפי הזהב!), נשמעתי כאן צינית כי לא הייתה לי ברירה!!

tusik5

New member
הי הי הי!!!

אל תתיאשי מאיתנו. אנשים פשוט התרגלו לבקר פה פעם בשבוע. ת'אמת היתה פה פעם מנהלת פורום, אך כיצד נראית שכחנו. אלוהים יצר לנו מקום נחמד וברח.. בכל מקרה, אנחנו זקוקים דחוף לרעיונות וצבעוניות כמו שלך. תאמיני לי אם היה לי סורק המקום הזה לא היה נח, ז"א רק אני בסולו. אבל זה לא תירוץ. נכון. אבל אם תשארי ולא תברחי כמו הרבה, יכול להיות פה כייף כייף כייף... אגב, הציור בכרטיס אישי זו את? בכל מקרה, ברוכה הבאה למחתרת.

tusik5

New member
ganoooov, איפה אתה?

איך לא קיבלת את סוזי עדיין?! חכי סוזי, עוד מעט גנווווב יגיע, דפדפי למטה, הוא עשה שולחן משווו משווו. בכלל תדפדפי למטה, יש הרבה דברים מעניינים. אל תראי אותנו ככה, אנחנו פשוט בשנת חורף. ואני בניתי חללית אבל אין לי סורק. (מזל, אחרת הייתי צריך להראות)

ganooov

New member
*כאן. ../images/Emo13.gif

ביסייד - רוצים שאנסה לברר מה הולך עם ניהול הפורום? עושה רושם שפפריקה נטשה אותנו לאנחות
.

סוזן50020

New member
רואים שיש לך כשרון לעיצוב!../images/Emo99.gif

התאהבתי בעיצובים שיצרת!! היתה תוכנה כזאת לידידי בדיסק וביקשתי שילווה לי, אך אף פעם לא קיים את הבטחתו
...כנראה פחד שאשבור לו או אשרוט לו ת'דיסק היקר... אך אתה לא תעשה לי אותו טריק...נכון?
הנה עוד ציור ערוף ראש ...

ganooov

New member
טודע ../images/Emo9.gif. ../images/Emo13.gif

היי, מדובר בתוכנה שעולה אלפי דולרים ביום טוב, אבל מעצב לא ממש צריך אותה. תמיד יש את רינוסירוס (שעליה לומדים בבתי ספר לעיצוב, ובתי ספר לעיצוב רכבים), שאפשר בקלות להשיג גירסת דמו שלה
.

סוזן50020

New member
../images/Emo26.gif..................

ה -ל-ל-ו-י-ה סבבההה, אני באתי לפה במטרה להרעיד את הפורום!!! התמונה שבציור אישי היא כן אני...כי אני מציירת לרוב, וגם לי אין סורק
...אך למזלי יש את מצלמתי דיגיטלית! ואצלם כמה מציוריי (מתישהו בעתיד הרחוק). אז הנה כמה מציוריי שציירתי לספר המחזור שלי(לכן התמונות הן ללא ראשים...).

למעלה