אהלן

gogumagog

New member
אהלן../images/Emo13.gif

מה נשמע?
מישהו יודע איך נקרא הקטע בסגנון כליזמרי שהופיע בתשדיר הבחירות של יהדות תורה? תודה לכם

וסהלן../images/Emo13.gif

האמת היא שלא שמעתי את הקטע אבל סיפרו לי עליו. ממה שהבנתי מדובר בניגון שמנגנים בליל ל"ג בעומר במירון. המקור הוא טורקי

בשמחה../images/Emo13.gif

אינני מכיר כינוי ספציפי לניגון. במירון קוראים לסוג הזה של הניגונים "הורה" או "קדצ'קה". הניגון הזה גם הוא ניגון הדגל של תהלוכת בית עבו שיוצאת כל שנה בערב ל"ג בעומר למירון. אם אתה מעוניין שאני ארחיב בעניין התהלוכה או בעניין סוגי ניגוני ה"קדצ'קה" וכולי, אני אעשה זאת בשמחה. דומני שכבר כתבתי על כך בעבר אני אחפש את זה בפורום:)

gogumagog

New member
זה מספק אותי... תודה../images/Emo13.gif

פשוט אני מחפש את השם הספציפי על מנת לנסות ולהוריד אותו מהרשת...

הוא היה פעם../images/Emo13.gif

בשרת של אמברוזיה. אני הכנסתי אותו לשם. לצערי האתר שם נסגר.אני אעלה אותו בלי נדר לכבודך מחדש בזמן הקרוב. בנתיים מצאתי את הלינק המדובר. אם קובץ MID יספיק לך תודיע לי בבקשה ואני אכין לך אותו מאוחר יותר

gogumagog

New member
וואי! תודה רבה!!! ../images/Emo13.gif

אתה ממש נחמד
מאוד אודה לך בכל דרך שתוכל לעזור לי במציאת השיר

מייד

אני מעדכן את האימייל בכרטיס האישי שלי.תוכל לשלוח לי אימייל וברגע שאני אעלה מחדש את הניגון למחשב אני אשלח לך אותו. חוצמיזה אני אקליט אותו גם כקובץ MIDI ואעלה אותו גם לכאן:) אם אהבת את הניגון ההוא אני בטוח שתאהב גם את שאר הניגונים שהועלו לכאן,כדאי לשוטט קצת בפורום ובקישורים. תמצא שם אוצר של ממש

../images/Emo12.gif

בעיניים שלי ראיתי שהוא נסגר...ופתאום הוא נפתח שוב
?|
ר' פראזניק:))

למעלה