אהלן B-)

עוד אחת

New member
אהלן B-)

שלום. אני חדשה פה. סתם רציתי לבדוק אם אני נמצאת בפורום של הארי פוטר :-()

עוד אחת

New member
אז יאללה לעניין...

יש שמועות שבספר השישי או השביעי דראקו מאלפוי הולך להיהפך לטוב. יוהו! אני אוהבת שילדים רעים בספרים הופכים לטובים. הוא בטח יבקש סליחה יפה וישנה את טון הדיבור שלו מטון רע ולגלגני לטון נחמד. דווקא בגלל שהוא היה פעם רע אני אוהב אותו יותר ממה שהייתי אוהבת אותו אם הוא תמיד היה טוב כי אני כל הזמן אשווה אותו בדמיון שלי אם איך שהוא היה מקודם. אולי תכתבו סיפור על איך שדראקו מאלפוי עוזר להארי פוטר להביס את כוחות האופל ומשתנה?

LuNaTiC

New member
בעע

זה בערך מה שאני רוצה כל ימי חיי, אבל אני לגמרי בטוחה שזה לא הולך לקרות..... לא נראה לי הגיוני, וזה חבל נורא!! אבל לפחות, יש פאנפיקים... -ענבל-

SnufellS

New member
אהמממ......... לאאאאאאאאאאאא.......

מאלפוי טוב יאבד מהקסם שלו והספר יהיה משעמם, כי הרי מזאת שנה בהוגוורטס בלי להעליב את מאלפוי כמה פעמים, לראות אותו הופך לגירית (או למה שזה היה שמודי הפך אותו...),ולהטיל עליו כמה קללות טובות?.... חוץ מזה אז לא יהיה לנו את מי לשנוא... טוב, חוץ מוולדי, סנייפ, ו.. אה... זהו. #ניצן#

עוד אחת

New member
אבל עדיין

זה מה שהשמועות טוענות בחוזקה! אם זה יקרה בספר השביעי אז אל דאגה, לא יהיו ספרים נוספים שבהם מאלפוי יוכל לעצבן, הואיל והארי ימות כמו שגק``ר אמרה כבר ולא יהיה מה לכתוב עליו. אז אולי בכל זאת תעשו על זה סיפור כמו שעשיתם על השילוש של דראקו, הרמיוני ורון?

עוד אחת

New member
אבל עדיין...

זה מה שהשמועות טוענות בחוזקה! ואם זה יקרה בספר השביעי אז אל דאגה, לא יהיו ספרים נוספים שבהם מאלפוי יוכל לעצבן בין אם הוא ישאר רע ובין אם לא, הואיל והארי ימות כמו שגק``ר אמרה כבר ולא יהיה מה לכתוב עליו. אז אולי בכל זאת תעשו על זה סיפור כמו שעשיתם על השילוש של דראקו, הרמיוני ורון?

עוד אחת

New member
למה אתה מתכוון ב``יאבד מהקסם``?

אם הוא יהיה טוב הוא יהיה קוסם פחות טוב? נ.ב. תקראו בבקשה רק את ההודעה השניה מבין שתי ה``אבל עדיין``. - עוד אחת -

SnufellS

New member
אוקיי דבר ראשון,

אני בת. אז זה מתכוונת, ולא התכוונתי לזה שהוא יהיה קוסם פחות טוב אלא שהוא יאבד את הדראקואיות שלו אם הוא יהפוך להיות טוב... כי מטבע הדברים (או הספר, לא משנה) דראקו הוא רע. ולא כדאי לעשות נסיונות לשנות את זה כי זה לא יצא טוב. ודבר שני, הייתי רוצה לדעת מאיפה הבאת את זה שג`יי קיי אמרה שהארי ימות....? היא רק אמרה שלא נהיה כל כך בטוחים שהיא תשאיר אותו בחיים, ככה שלא נהיה בטוחים לגמרי עד לפרק האחרון בספר השביעי... #ניצן#

LuNaTiC

New member
אני לא מבינה למה

את אפילו שוקלת להאמין לשמועה... היחידה שיכולה *באמת* לדעת מה קורה זאת גק``ר. אז כל שמועה שהיא.. טפשית בהחלט.... כי אין לה ביסוס בכלל! -ענבל-

למעלה