אהלן, שאלה..

adam111L

New member
אהלן, שאלה..

שלום לכם חברי פורום נחמדים. (יוני, זה השלב שאתה שואל את עצמך מה אני עושה פה
) אשמח אם תוכלו לעזור לי במשהו קטן. במהלך צפיה בכמה הופעות מ WOODSTOCK מצאתי את PAUL BUTTERFIELD ולהקת הבלוז שלו. לאחר שכבר עברתי על כל מאגרי המידע שלי לא הצלחתי לגלות מי הגיטריסט שמנגן איתו שם. יש למישהו מושג? כמובן, מיותר לציין שמדובר ב WOODSTOCK של 1969, ולא זה שנעשה בשנות ה-90 כמעין מחווה. תודה מראש!

dean a

New member
תשובה

ב-Woodstock ניגן עם Paul Butterfield גיטריסט בן 19 בשם Howard "Buzzy" Feiten. כנראה שאחרי זה הוא לא עשה עוד משהו ששוה לשמוע. לפניו ניגנו שם Mike Bloomfield שהוא גיטריסט נהדר (אני ממליץ לך על Super Session כדי לשמוע מה הוא יודע לעשות), ו-Elvin Bishop. מקווה שעזרתי לך.

adam111L

New member
תודה תודה תודה

לא תארתי לעצמי שמישהו יוכל לענות לי. באמת תודה לך! אני מכיר טוב את מייק בלומפילד. הבחור הצעיר (Howard "Buzzy" Feiten ) פשוט הדהים אותי. לומר את האמת, חשבתי שהוא יותר צעיר
, אבל זה גם מדהים שהוא בן 19. Elvin Bishop שמעתי קצת, מהדברים שהוא עשה לבד, ולומר את האמת, לא הכי התלהבתי. אגב, שמעתי איזה תקליט ( לא חשוב שזה היה סופר סשן) שניגן עם מייק בלומפילד איזה גיטריסט בן 15 (!) שנקרא SHUGGY OTIS , אולי יצא לך לשמוע. בכל מקרה, גם כן פשוט מדהים. וגם הוא, אחרי שניגן עם בלומפילד אני חושב שלא נשמע קולו בכלל. אולי הפך להיות נגן אולפן כזה
בכל מקרה, המון תדוה על העזרה.

Holdsworth

New member
Buzz Feiten

גם נהפך לנגן אולפנים וניגן עם חברה כמו בט מידלר,שאקה קאן ואחרים שאני לא זוכר, כיום הוא יותר ידוע כממציא שיטת אינטונציה חדשה לגיטרה שאמורה סוף סוף לפתור את בעית הפיץ' שלה.

dean a

New member
לפעם הבאה

אם חשבת ששלפתי את זה, אז לא. פשוט הלכתי ל-www.allmusic.com, כתבתי The Paul Butterfield Blues Band ושם כתוב הכל. אז לפעם הבאה...

seafox

New member
דווקא עלה במוחי רעיון...

יכול להיות שהעלת בחכתך איזה דיסק ג'אז ישן נושן ואתה רוצה לדעת מה השם הלטיני שלו...או שאתה רוצה לתפוס אחד כזה ואתה לא יודע מה הפתיון...או שאתה רוצה לדעת מה אפשר לתפוס עם כזה פתיון

למעלה