אהלן..שאלה קטנה

• פותח הנושא BISm
  • פורסם בתאריך

BISm

New member
אהלן..שאלה קטנה

השתחררתי במרץ והתחלתי לעבוד בתחנת דלק לפני 3 שבועות בערך, הבעיה שהתחלתי עכשיו קורס פסיכומטרי וזה ממש לא מסתדר כי אני עובד לילות בעיקר ואז כל היום אני הפוך ובקושי מצליח ללמוד. אם אני מתפטר אני עדיין זכאי לחתום בלשכה? או שרק אם יפטרו אותי אני יכול? וזה נכון שבגלל שכבר התחלתי לעבוד במועדפת אז למרות שאני חותם אני יכול להמשיך אחר כך לעבוד במועדפת ולקבל מענק מלא? (וואו המשפט האחרון מזכיר לי את ההשלמת משפטים מהפאקינג פסיכו'..חח) תודה מראש..

BISm

New member
לא מצליח

אני לא מרוכז מספיק בלילה..וגם צריך לקום כל רגע ולהספיק דברים אני לא מצליח ללמוד בתנאים כאלה..

אז נגיד ולא תלמד בלילה...

עדיין, אתה עובד 8 שעות בלילה ? אתה לא ישן את כל שאר ה 16 שעות שנשארו ביממה , נכון? אז תישן 8 , תלמד 5-6 שעות , ויש לך אפילו זמן לסיגריה ... נראה לי דבילי לעזוב את העבודה בזמן הפסיכו' , אתה לא באמת תשב ותלמד כל היום...

Shaycus

New member
למה להיכנס לו לנעליים?

לא תוקף או משהו אבל הוא שאל שאלה די פשוטה.. מה זה משנה לך אם הוא יעבוד או לא יעבוד.. יש אנשים שלא רוצים להעמיס על עצמם, אז מה אם הוא לא ילמד 16 שעות ביום, זה עדיין מעיק לעבוד בזמן שאתה עושה פסיכומטרי, זה משהו שאתה רוצה להשקיע בו את כל כולך..

לא מחליטה בשבילו, מנסה לגרום לו לחשוב אחרת...

זה לא הגיוני שתשקיע את כל יומך בלימודים . גם בשבילך, כדי שלא תתחרפן, ובכלל שינון כמות של חומר זה לא דבר טוב. בסופו של דבר זאת החלטה שלו, אבל כמישהי שעברה את זה, בא לי לתת לו עצה שלי עזרה.

BISm

New member
כן גם אני חשבתי ככה..

פשוט בימים של הקורס עצמו אני לא עובד, אז לילה לפני אני חייב לעבוד מה שאומר שביום של הקורס לא ישנתי את הלילה לפני ואצלי זה נורא משמעותי כי ללמוד אחרי לילה ללא שינה זה קשה למרות שישנתי במשך היום. וברור שאני לא אלמד 16 שעות..אבל לפחות בשעות שאני אלמד אני יהיה צלול מספיק. בלי קשר בגלל זה נשארתי עד עכשיו בעבודה כדי לראות אני אתרגל לזה אבל זה לא ממש הולך..

MrAnderson

New member
אם אתה לא עומד בזה תקבל תלוש משכורת ואז תטפטר

עדיף ככה שלא יהיה בעיות לא עם המעסיק שלא ישלם לך את כל הכסף כי הוא יבלבל במוח על שבחפיפה לא צריך לשלם. וגם בשביל ביטוח לאומי. אם תקבל את התלוש אתה יכול לחתום אבטלה ואפילו לא יורידו לך את הכסף הזה ממענק עבודה מעודפת(זה סוג של קומבינה,ויש אנשים שבכוונה תחילה עובדים קצת רק שלא יורידו אחרי זה מהמענק).

לא הבנתי.

אם אני מתפטרת ב 10 לחודש, כשאני מקבלת תלוש משכורת, אז אני כן יכולה לחתום אבטלה?

MrAnderson

New member
אופס.שכחתי.צריכים לפטר אותך../images/Emo3.gifפרט שולי כן../images/Emo6.gif

פשוט רציתי להגיד לו שכדי יותר לעזוב עם תלוש ביד מאשר בלי תלוש בכלל. כי לך תסביר אחרי זה לביטוח לאומי שאכן עבדת ועזבת לפני שקבלת את התלוש. אז צריך לגרום להם לפטר אותך...על תגיע למשמרות
תטחצף ללקוחות, תרביץ למנהל...בקיצור תיהיה יצרתי.

BISm

New member
חח תודה..

אז רק לגרום לפיטורים זאת הבעיה פה.. אם אני מנסה לשכנע את הבוס בדרך יפה..אין לו מה להפסיד מזה נכון? הוא לא משלם לי כלום אם הוא מפטר ולא אני זה שמתפטר נכון?

MrAnderson

New member
יש לו מה להפסיד עם החפיפה שלך הייתה עם עוד

עובדים. כלומר עם נגיד בתחנה עובדים 2 אנשים ואתה עשית חפיפה והייתה שלישי אז כיביכול לא היו צריכים אותך. אבל עם זה תחנה YELLOW ודומיה אז כנראה שאין לו מה להפסיד אבל הוא עדיין לא יאוהב את הווג'ראס הזה שעשית לו...אבל עם אתה ביחסים סבבה איתו ויכול לבוא ולהגיד לו פטר אותי בבקשה ותרשום שפיטרת אותי אז סבבה.

ויתרתי עליהם, בינתיים טוב לי איפה שאני...

ואני מרוויחה לא רע... אבל אני תמיד מחפשת במקביל, כדי לא לפספס משו טוב יותר... זה לא קסם לי במיוחד...

למעלה