אהלן, שאלה קטנה

אהלן, שאלה קטנה

יצא איזה שהו ספר של רומח הדרקון או איזו שהיא טרילוגיה שממשיכה אחרי מלחמת הנשמות? או שמלחמת הנשמות סוגרת את ההיסטוריה של קרין באופן רשמי? אני אודה אם תענו לי

Wing Chan

New member
יש- The minotaur wars

3 ספרים נכתב ע"י נאק המלך הבלתי מעורער של הספרים על המינוטאורים. (למי יש את קאז המינוטאור למכור לי? :<)

strahd

New member
תזמין מסטימצקי

יצאה גירסה מחודשת של הספר ואפשר לקנות אותו בסטימצקי. קריאה נעימה.

La Gamba

New member
נאק הוא סופר הרומח המשני

הכי טוב לטעמי, אבל הוא מאוד מעצבן. לא בגלל שהוא כל הזמן מתעסק עם מינוטאורים, אלא בגלל שהוא שונה חתולים מובהק.

Wing Chan

New member
אבל !

העטיפה החדשה מגעילה לאללה. העטיפה הישנה הרבה, *הרבה*, יותר יפה. אני מחפש את הישן.

strahd

New member
הי, תשובה קצרה../images/Emo58.gif

כמובן שמלחמת הנשמות לא סוגרת את העלילה, אלא רק מציבה את העולם במקום אחר. יצאו עד כה שלוש סדרות הממשיכות את הסדר הכרונולוגי ועוד מתוכננות כמה אחרות. הראשונה היא כמובן הסדרה של מרגרט וייס על קורותיה של מינה לאחר מלחמת הנשמות. הספר הראשון "אפר וענבר" יצא לאחרונה בארה"ב בכריכה קשה, ובשנה הבאה יצא בכריכה רכה. הסדרה השנייה היא של ריצ'ארד נאק הנקראת "מלחמות המינוטאורים" והספר הראשון שלה "ליל הדם" הופיע בכריכה רכה והספר השני "גיאות של דמים" יצא לא מזמן בכריכה קשה. הסדרה השלישית היא הסדרה של מארי הרברט על לינשה המספרת על קורותיה של לינשה במלחמת הנשמות ואחריה. יש גם ביקורת על שני הספרים שיצאו עד כה. בקרוב תווסף טרילוגייה רביעית של דאגלס נילס על סולאמניה ופרסמו לא מזמן שתומפסון וקרטר יכתבו סדרה חדשה הנקראת "גלות האלפים". זה נשמע מאוד מעניין.

תודה רבה

כולכם עזרתם לי מאוד. אני אתחיל לחפש מיד מקומות להשיג בהם את הספרים הנ"ל. איך הספרים, דרך אגב?
הספר של מינה הוא המשך ישיר למלחמת הנשמות והוא כולל דמויות נוספות מהסדרה? גילתנאס, גארארד, אלהנה, אודליה והכי חשוב - גאלדר? ובקשר למלחמות המינוטאורים - הם לא מספרים במקרה על ההשתלטות של המינוטאורים על סילבנסטי, נכון? כי זה יהיה ממש מעניין לקרוא. בכל אופן, תודה על העזרה

strahd

New member
בבקשה

את הספר על מינה עוד לא קראתי ואני מחכה שהוא יצא בכריכה רכה, אבל הפרק הראשון פורסם ואני יכול לומר שגאלדר מופיע בו. יש בו גם דמויות אחרות ואלים אחרים המובילים את הספר לכיוון שאין לי מושג לאן. הספר על המינוטאורים מספר על מלחמת האזרחים העקובה מדם שהתחוללה לפני מלחמת הנשמות והעלילה ממשיכה אל המלחמה עצמה.

stige

New member
יצא גם wizards' conclave

שמספר על העתיד של מסדר הכישוך הנעלה... יוצא עוד כמה שאני לא זוכר את שמם...אני חושב שיש prisoner of haven weasle luck ועוד... בנוסך יצא המשך עלילה ראשי שמספר על מינה... amber & ashes

Wing Chan

New member
וויזל'ז לאק זה מסידרת הגיבורים

וגם ספר קקה. מישו רוצה לקנות?

python 4

New member
זה ספר אדיר

אבל בהחלט לא קשור לעלילה המרכזית, הוא חלק מסדרת heroes המעולה.

Wing Chan

New member
אחותך ספר אדיר

ספר חביב מינוס במיוחד בהשוואה לספרים אחרים. (*אהם* לג'נד אוף הומה *אהם*)

למעלה