אהלן...שאלה קטנה.

אהלן...שאלה קטנה.

אני בדיוק עובר לדירה חדשהה שוב. אני מתכנן לנקות שם טוב את כל המתחם ולרסס בk2000 שזה מה שעמיר הציע לי נגד הפרעושים. ובדיוק לפני המעבר בפועל על החיות אני אשים לטקילה את האמפולה במינון שעמיר רשם לי. השאלה שלי אם סוף סוף אני יוכל לקוות להעלים את הפרעושים מהקטנה שלי ? או שעדיין יהיה לי לצפות למאבק ממושך איתם. הבית בקומה 1 ולא קרקע כמו שגרתי עכשיו. אני חייב להגיד לכם שמכל בעלי הפרווה שאי פעם גידלתי הקטנה שלי מכילה ת'כמות פרעושים הכי עצומה שראיתי... ועוד שאלה -- בבית החדש יש פרקט...מה הסיכוי שבתום החוזה אני אצטרך לרהט לו מחדש את הכל ? :\ ואני ברחובות בעיקרון מי שמהסביבה ומעוניין להפגש עם החמוסים שבוע טוב

ponzik

New member
../images/Emo13.gif

לצערי אין לי תשובה לגבי הפרעושים - לא כ"כ בקיא בתחום הזה... לגבי הפרקט - למה אתה חושב שהחמוס יהרוס אותו? אנחנו בעיקרון מראשון, אז כשתהיו נקיים מפרעושים - נוכל להיפגש

nikita5s1

New member
לי יש פרקט והחמוסים לא עשו לו כל נזק.

מה שכן אם הם עושים פיפי בפינות או חיבורים, כמו כל מגע של מים עם הפרקט זה עלול לנפח אותו. חשוב לנקות מהר יחסית.

WTR

New member
לי K2000 עזר לפתוח צרה של עשרות חרקי-מטבח

מאז לא ראיתי אותם
לגבי פרעושים- תראה, פרעוש ברמה ממש ממש גדולה יכול לגרום לאנמיה. הם אחרי הכל מוצצי דם. אם העסק הזה לא יפתר אחרי ריסוס הבית+החמוסה, תחזור לעמיר. כדי שהיא חס וחלילה לא תהיה אנמית. לגבי הפרקט- שתן יהרוס אותו, הוא חומצי ובכלל אסור להרטיב פרקט. אם תנסה ממש מהר אין בעיה. סתם סקרנית, בעל הדירה יודע שאתה מכניס חמוסה? בד"כ בעלי דירה עם פרקט מתרחקים מבע"ח כמו מאש....

למעלה