אהלן :) שאלה ענקית..

אהלן :) שאלה ענקית..

לפני מס' ימים הלכתי לישון, התעוררתי באמצע הלילה כשהרגשתי שכל המיטה שלי רועדת. ולא, זו לא הייתה רעידת אדמה. יש מצב שחלמתי את זה בעיניים פקוחות (אני זוכר בוודאות שעיניי היו פתוחות לחלוטין) יש מצב שהזיתי, אבל דבר אחד בטוח, התעוררתי כי המיטה שלי רעדה. ממש. לפני כן הייתה לי שיחה מאוד רוחנית על דברים שלכאורה אסורים ע"פ הדת, מה דעתכם, מה זה יכול להיות?

roaic

New member
אין דבר כזה "איסורים" בעולם הנשמה.

זרוק את כל הדתות (היהודית,הנוצרית,האיסלמית) לפח. כל הדתות זה בולשיט אחד גדול. הנשמה שלך באה לעולם הזה,ותשוב לעולם הבא בבוא העת. אל תכבול אותה בכל מיני מושגים של "אסור", "מותר" "דת" וכו'........ תלמד רוחניות ונשמתך תתפתח. למד לחקור את אשר קורה לך. עזוב את הדתות בצד.

חח אוקי.. עזבתי. מה אתה רציני כאילו?

מילא לא לענות\ להטיף, אבל לנסות להניא אותי מהדת? אחי אני יהודי ומאמין בבורא עולם יותר ממה שאני מאמין בכל דבר, אתה חושב שאני אפסיק להאמין בזה.. למה?

roaic

New member
אני מאמין מאוד ויהודי לא פחות ממך

אני בסה"כ נותן לך טיפ: עזוב את כל הדתות. כולן שקריות ומציגות את בורא עולם באור לא מחמיא. אלוהים נקמן,אלוהים קנאי,אלוהים נקמן וכו'.... חס ושלום!!! אני ואלוהים שבשמיים חיים כבר המון המון זמן בצורה מדהימה ומופלאה. אין לך מושג כמה באמת כיף להכיר את אלוהים האמיתי,ולא כפי שמציירים כל הדתות . בהצלחה לך

ה' נקמן? איפה לעזאזל קראת את זה? בקוראן?

ה' משלם לכל מי שלא מכבד את זולתו, ולא למי שלא מניח תפילין. תעבור קצת שוב על התנ"ך אחי.

roaic

New member
בורא עולם לא משלם לאף אחד כלום

חחחחחחחחח....אתה ממש מצחיק אותי,אתה יודע? הרי כל הדתיים,מהסוג שלך,אומרים שאם אתה לא תניח תפילין,תתפלל 3 פעמים ביום,תברך ברכת המזון..תשמור שבת...תצום בכיפור ובלה בלה בלה בלה.......תיכנס לגיהנום. חחחחחחח אז אם זה לא נחשב לאל נקמן...אז מה כן?? ואגב,אני לא מאמין באף אחד מהדברים האלה. אתם מנסים לייחס לאלוהים הגדול (שאני מאמין בו מאוד) כל מיני דפוסי התנהגויות שמאפיינים אותנו בני האדם. ומה לעשות,שאנחנו בעמדה נחותה הרבה יותר מבורא עולם.(במקור אנחנו בדיוק כמו אלוהים...נבראנו בצלמו. אבל התקלקלנו במשך אלפי שנים.....ונהפכנו לגושי בשר מהלכים...בלי טיפת מוסר או דרך.) בהצלחה לך

עצם זה שאתה משתמש במושג "אתם" ולא אנחנו,

אנחנו כיהודים הכוונה, מראה, לדעתי, על הסתייגות מהיותך יהודי ומאמין. ובוא תסביר לי משהו אחד קטן, כל עוד אינטילגנציה אתה מסתיר איפה שהוא במוחך, איך בדיוק ואיפה ראית ש"אנשים מהסוג שלי" משוכנעים שתיכנס לגיהנום אם לא תניח תפילין? אתה לא רואה שאמרתי לך בדיוק ההפך? שזה לא מה שחשוב? הבנת הנקרא אחי

roaic

New member
אני לא יהודי

אני בן אדם מאמין בבורא עולם. טוב בסדר!! נולדתי כאן בארץ ישראל....להורים יהודים. אבל מה הקשר?? אני קודם כל בן אדם.

roaic

New member
בזה שאתה חושב שלך יש אלוהים..

בזה שאתה חושב שלך יש אלוהים שונה מכל האלוהים של כל אומות העולם........\ בזה שאתה חושב שאתה העם הנבחר...ושאתה יותר טוב מהעם השבדי או השוויצרי?? (על שום מה??...בגלל העובדה שקנית שאלוהים בחר בנו?? מאיפה אתה מאמין לשטויות האלה? בזה שאתה מאמין שכל מה שכתוב בתנ"ך הוא אמיתי. לא אני הייתי שם,ובטח גם לא אתה (או שכן בגילגולים קודמים.אבל אנחנו גם ככה לא זוכרים..אז זה לא משנה כרגע)..... ואתה לוקח את כל ההוראות שבתנ"ך ,וממלא אותם כמו בן אדם שאין לו שום שיקול דעת. ולכן,מבחינתי מה שאמיתי בחיים האלה ,זה מה שאני מרגיש שאמיתי. נקודה. זה ההבדל בינינו

אחי, אתה חייב הסתכלות פסיכיאטרית דחוף..

פסיכיאטר הוא הרופא להזיות, לא? איפה משתמע מדבריי, שאני מאמין שהעם השוודי או השוויצרי וכו.. פחות טובים ממני? מה, אתה חושב שאתה מתווכח עם קיר? עזוב אין לי עניין להמשיך בוויכוח הזה כי הוא לא ריאלי- אתה מתווכח עם עצמך..

צופיתי 2

New member
אהבתי את התשובה שלך! ../images/Emo140.gif

מזמינה לקומונה שלי, פגישות עם נשמות

צופיתי 2

New member
אהבתי את התשובה שלך! ../images/Emo140.gif

מזמינה לקומונה שלי, פגישות עם נשמות

זה נשמע יותר כמו שיתוק שינה

או המשכיות של חלום, אבל לא בהכרח מרמז על רוחות... הארם היו מקרים נוספים המעידים על רוחות?
לינוי

לא ממי אני לא מתכוון לרוחות, אני מתכוון למה

שיכול היה לגרום לי להרגיש כאילו המיטה רועדת.. הרי אני לא באמת מאמין שהיא רעדה.. לא הרגשתי שאני בלבד רועד אלא אני יחד עם כל המיטה, וזה היה מוזר
חח

למעלה