אהלן! שאלה לגבי לחות ללא שטיפה של נטורל

פוניתה

New member
אהלן! שאלה לגבי לחות ללא שטיפה של נטורל

פורמולה... אני משתמשת בזה עם הפקק הסגול. יכול להיות שהוא תורם לנשירה שלי? יש לי שיער עבה ומלא, לא רואים עליו שיש נשירה אבל זה עדיין מאוד מפריע לי כל פעם להתעסק עם הנשורת הזאת... על המיטה.. המברשת.. הסדינים והרצפה וכו' חח קיצור יש קשר בין השניים?

פוניתה

New member
../images/Emo208.gif מישהו פה יודע אולי??

מיכי7

New member
עונה../images/Emo13.gif

קניתי בעבר קרמים של נטורל פורמולה, וגם לי הם עשו נשירה איומה, זה קרה גם לחברה שלי שהתשמשה בזה ומאז שהפסקנו הנשירה פסקה. מאז אני לא מרבה להשתמש במוצרים שלהם... בכל מקרה תנסי להפסיק ואחרי שבוע שבועיים תראי מה קורה לפני שאת מחליפה לקרם אחר.... בהצלחה

פוניתה

New member
תודה על התשובה החמודה! ../images/Emo140.gif

אפשר לדעת במה את משתמשת עכשיו? יש לי שיער ארוך, חלק מאוד ועבה מאוד, בנוסף הוא גם צבוע... ואני לא יודעת מה יכול להתאים לי בלי לעשות את השיער שומני ומבריק סינטטי כזה. מאז ומתמיד השתמשתי בנטורל פורמולה... מעולם לא ניסיתי משהו אחר.
יש לך המלצונת? תודה מראש!

מיכי7

New member
../images/Emo13.gif

למען האמת הפסקתי להשתמש בקרמים כי ראיתי שזה לא עושה טוב לשיער שלי. כרגע אני משתמשת בשמן פשתן. הוא עושה את השיער קל לסירוק, מריח טוב, עם ברק והכי חשוב מוריד נפח..

Black Jane

New member
אני משתמשת בו כבר שנתיים,

ולא הייתה לי שום נשירה חריגה - כך שזה מאוד אינדיבידואלי :) בשביל לבדוק זאת, הפסיקי את השימוש בו ובכל קרם לחות (זה קשה, אבל שווה את זה) ולראות אם הנשירה נעלמת, או מפחיתה כמות.

למעלה