אהלן! שאלה חשובה!!!

אהלן! שאלה חשובה!!!

שמעתי על משהו שנקרא "התיאוריה החדשה" בו יחויבו ב24 מפגשים בתשלום במקום למידה עצמית במחיר של ספרי תיאוריה. שמעתי כבר ממורה של חברה שהוא היה בהשתלמות לגבי ה"תיאוריה החדשה" הזו. האם אתם יודעים מתי היא תצא? או עוד פרטים כלשהם עליה... (בקיצר: מתי התאריך האחרון שאני יכולה לגשת לתיאוריה בלי להדפק...?)

Superdror

New member
זה כבר התחיל.

את הכסף עבור המפגשים יש להעביר אליי.

flutter girl

New member
אתה טועה ומטעה!../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

את הכסף עבור המפגשים יש להעביר אליי. אלוהים. החוצפה!!

tttttttttt1

New member
טוב בדרך כלל אני לא נוהג לעשות

דברים כאלה אבל השיחה פה ממש משעשעת אותי אז אני אצרף איזה סמיילי

flutter girl

New member
חמודה'לה

אנחנו סיכמנו על 80 לי ו-20 לך, וזה שאת החלטת לשמוע מה שאת רוצה זה ממש לא בעיה שלי. חכי חכי תראי מה יהיה עם התמלוגים...

מימוזה21

New member
סליחה?????????

50% לי לך 25% ולדרור 25% זה שיש לך שמיעה סלקטיבית זה לא בעיה שלי...

flutter girl

New member
אוהווו

שוב התחלנו? עזבי איתך, אני מתקשרת לעו"ד בובליל. חכי חכי מה אני אעשה לך בבית המשפט.

Kורן

New member
זה ממש לא ככה...

אין שום "תאוריה חדשה", התאוריה נשארת תאוריה הספרים ישתנו ויהיו ספרי לימוד רישמיים של משרד התחבורה אגף הרישוי הלימודים שיהיו יהיו לימודי השלמה לחומר המעשי שהמורה מתרגל איתך ברכב השעורים יכללו גם דברים מהתאוריה אבל לא את הכל למשל תמרורים לא ילמדו בתאוריה בכל מקרה כל העניין הזה יכנס בין אמצע 2007 לתחילת 2008 תיהיה רגוע בנתיים

דווקא...

שמעתי מאיזה אישה של מורה לנהיגה אחד (חחח יש לי מקורות מהימנים!) שהתיאוריה תכנס עוד איזה חודש אם לא פחות... והקטע של הנהיגה יתחיל בשנה הבאה...

kranves

New member
ואני שמעתי

מאח של חבר טוב שלי שדוד של אישתו פעם היה עם אחת שהכירה מורה לנהיגה בדימוס, לפי המקורות האלה התיאוריה החדשה נכנסה כבר לתוקף

Kורן

New member
מה ששמעת

זה שהתאוריה הופכת לממןחשבת במקום בדפים כמו היום וגם תוגבל ל 40 דקות ל 30 שאלות ולגבי הקורס והלימודים וכל מה שכתבתי זה יקח לפחות שנה כלומר בערך בתחילת 2008

almogas

New member
צודק

זה באמת יהיה... משרד הרישוי הפעיל על זה כבר מכרז על החברה שתפעיל את התאוריות החדשות... אבל הדבר היחיד שישנה זה שזה יהיה עם הגבלת זמן(מישהו צריך יותר מ 20 דקות? אני את שלי עשיתי בערך ב 10) וזה יהיה ממוחשב..

למעלה