אהלן..שאלה חבר'ה

אהלן..שאלה חבר'ה

היי! קודם כל אהלן ומה המצב אנשים? אני ממש שמח לראות שיש פורום משצי"ם חביב כזה...כל הכבוד! ועכשיו כמה שאלות. אנשים שהיו בקורס במחוז ירושלים וגם כאלה שלא- יש למישהו קצת מידע על איפה ישנים, איפה מטיילים השנה בקורס של מחוז ירושלים? לגבי האוכל, נחמד? כדאי להביא אוכל מהבית? ובהמשך למה ששאלו פה כבר לפני, מה כדאי להביא? בהדרכה שצריך להעביר מעבירים אותה לבד, או עם בן זוג וכאלה? ועוד משהו קטן, ביום ביקור של ההורים- מה זה בדיוק? ההורים באמת באים? ומה עושים איתם? לא יודע, זה נשמע לי קצת מוזר כזה... אז סליחה על כל השאלות.. ואני ממש ממש מודה לכל מי שיענה, תודה מראש!!! אריאל.

שלום אריאל

אז שמי סיון משה אני יהיה משצית מנהלת בקורס מקווה שנכיר... בקיצור הקורס זה דבר פצצתי אני יוצאת בפעם ה4 לשם שבוע ראשון ישנים ביער הנשיא שינת שטח לכל דבר תביא מזרון שטח פנס אלטוש אוהל בגדים חמים לערב בגדים להחלפה במיוחד תחתונים וגרבים מגבונים עדיף בלי ריח... אמממ ויש לך אחלה רשימה בדפים שחלקו בכנס פתיחה מה עוד? שבוע שני שינה לטרון גם שטח רק שיש מצב למקלחת האוכל סבבה אתה לא תיהיה רעב מילה שלי.. תביאי חטיפים ודברים לנשנש לא יותר מזה... כן ההורים ממש באים ואתם (חלקכם) גם ידריך אותם הם יביאו לך אוכל וכזה זה קטע שיא הכיף... אני ממש מרגישה מיותר לענות על כל השאלות כי הכל היה בתידרוך של ההכנה לא הקשבת? תסתכל בדפים הכל מוסבר שם.. שיהיה בהצלחה סיון

שלום אריאל

אז שמי סיון משה אני יהיה משצית מנהלת בקורס מקווה שנכיר... בקיצור הקורס זה דבר פצצתי אני יוצאת בפעם ה4 לשם שבוע ראשון ישנים ביער הנשיא שינת שטח לכל דבר תביא מזרון שטח פנס אלטוש אוהל בגדים חמים לערב בגדים להחלפה במיוחד תחתונים וגרבים מגבונים עדיף בלי ריח... אמממ ויש לך אחלה רשימה בדפים שחלקו בכנס פתיחה מה עוד? שבוע שני שינה לטרון גם שטח רק שיש מצב למקלחת האוכל סבבה אתה לא תיהיה רעב מילה שלי.. תביאי חטיפים ודברים לנשנש לא יותר מזה... כן ההורים ממש באים ואתם (חלקכם) גם ידריך אותם הם יביאו לך אוכל וכזה זה קטע שיא הכיף... אני ממש מרגישה מיותר לענות על כל השאלות כי הכל היה בתידרוך של ההכנה לא הקשבת? תסתכל בדפים הכל מוסבר שם.. שיהיה בהצלחה סיון

היי

תודה מושיקו, תודה סיון, ישר כוח על הפורום לכולם.

shikole

New member
בכיף :) שים לב

הגבתי לך לפרטי ואכן כנס למאמ"י אתר מש"צים מחוז ירושלים... http://www.mamy.org.il

למעלה