אהלן רוני ונטלי.

dolevg123

New member
אהלן רוני ונטלי.

שמי דולב. בן 24 1.80 מ'. עשיתי דיאטת 1500 קל' במשך תקופה של חודשיים. תוך הקפדה על מוצרי חלב רזים עם סידן גבוה. פחמימות עם כמה שיותר סיבים תזונתיים. הלך טוב. הגעתי למשקל הרצוי - 75. כמה קלוריות עלי לאכול ביום כדי להשאר מאוזן - במשקל הזה???. ולא לחזור חזרה למשקל גבוה ואחוזי שומן גבוהים. יש לציין שמסת שרירים כמעט ואין. ואני כמעט ולא עושה ספורט. הליכה פעם ב...

תשובה

היי דולב, האם נעצרת במשקל? אם כן סביר להניח שזו כמות הקלוריות שתצטרך לצרוך (למרות ש-1500 קלוריות נשמע לי מעט מדי לבחור בגובהך, מה היה משקל ההתחלתי גם לא ציינת ומכאן שאני גם לא יודעת כמה ירדת במשקל ובאיזו מהירות), במידה ואתה ממשיך לרדת במשקל תנסה להוסיף לתפריט היומי כ-150 קלוריות (למשל כריך) ותראה מה קורה מבחינת המשקל, אם בכל זאת ממשיך לרדת אפשר להוסיף אותה כמות קלוריות בשנית ושוב להיות עירני ולבדוק מה קורה מבחינת המשקל. בהצלחה נטלי

dolevg123

New member
היי שוב

שקלתי 83 ירדתי קילו כל שבוע, לא נעצרתי. התפריט היומי שלי הוא - 6 מנות פחמימה, 3 מנות חלבון, 2 מנות פרי, 2 מנות שומן חד בלתי רווי - בד"כ שמן זית, הרבה ירקות. אני צמחוני, כך שביצים, דגים ובשר - אני לא אוכל אז את ממליצה על עוד כריך ביום? האם להמשיך עם גבינות רזות ולחם קל כדרך קבע? או שאפשר כבר להתחיל להתפנק עם גבינה צהובה רגילה ולחם לבן? תודה מראש על העזרה, דולב :)

תשובה

היי דולב, גבינה צהובה רגילה ולחם לבן זה דברים שאינם בריאים ללא קשר לדיאטת הרזיה, אתה יכול לשלב אותם בתזונה שלך מדי פעם אבל עדיף שלא על בסיס יומיומי. למה הכוונה גבינות רזות? עד 5% זה בסדר גמור ובצהובה - עד 9% לא צריך מתחת לזה. בברכה נטלי

למעלה