אהלן, צריך עזרה.

METAL15

New member
אהלן, צריך עזרה.

האמת שזה ממש לא קשה אבל אני צריך לדעת מה הוא השיר הכי מפורסם של יס (שיר שהוא קלאסיקה). למשל של פינק פלויד זה another brick in the wall ומטאליקה זה nothing else matters אז מה הוא השיר הזה של יס? תודה רבה מראש, דרך אגב אם מישהו יכול לעזור לי באותה שאלה במקרה של הדלתות....

מורנא007

New member
לדעתי Wonderous Stories

פעם (בשנות ה-70 וה-80) השמיעו אותו די הרבה ברדיו בארץ.

METAL15

New member
תודה רבה לשניכם!

עזרתם לי מאוד, מישהו יודע אותו דבר על the doors? אני חשבתי על the end או touch me...

METAL15

New member
יכול להיות

אבל אני מחפש שירים שהם קלאסיקות רוק, ואני לא בטוח שדווקא light my fire זה השיר אבל בגלל זה אני מחפש את העזרה שלכם... =]

מורנא007

New member
אין ספק ש-light my fire

הוא קלאסיקת רוק. בקשר ל-doors הייתי מחפש גם את השיר The End.

METAL15

New member
תודה רבה לכולכם

עזרתם לי מאוד!! וסליחה שאני קרציה אבל יש לי עוד שתי להקות שאני מחפש את השיר הזה שנחשב לקלאסיקת רוק אצליהן: ראמונס ואליס קופר (לא ממש להקה). מאוד יעזור אם מישהו יוכל לעזור לי, למרות שזה לא כל כך קשור כבר לפורום.

B a z a

New member
יש לי רעיון בשבילך

תלך לאתר הזה http://www.last.fm ותחפש שם את הלהקות שאתה רוצה. יש שם רשימה של השיר הכי מושמעים של הלהקה, והשיר הכי פופולרי הוא בד"כ השיר שאתה מחפש. כך תוכל לראות שהשיר הכי מפורסם של אליס קופר הוא Poison והשיר הכי מפורסם של רמונס זה Blitzkrieg Bop.

METAL15

New member
לא יודע אם מעניין אתכם...

אבל סיימתי את הרשימה שהייתי צריך, תודה לכולכם אגב הנה היא: Black Sabbath - Iron Man Led Zeppelin - Stairway To Heaven Pink floyd – Another Brick In The Wall ACDC - Highway To Hell Motley Crue - Girls, Girls, Girls The Doors – Light My Fire Deep Purple – Smoke On The Water Metallica – Nothing Else Matters Queen - Bohemian Rhapsody Tool - Sober Rolling Stones - Satisfaction The Beatles – Let It Be The Ramones - Blitzkrieg Bop Gun and Roses - KNOCKIN' ON HEAVEN DOOR Kiss - I was made for loving you Nirvana - Smells Like Teen Spirit Iron Maiden - Fear of the Dark Yes - Owner of Lonely Heart The Who - My Generation Scorpians- Wind of Change Alice Cooper – Poison The Eagles - Hotel California Megadeth - Hanger 18 Judas Priest – Painkiller Jimi Hendrix - Purple Haze Pantera - Cowboys From Hell

מורנא007

New member
שאלה

Gun and Roses - KNOCKIN' ON HEAVEN DOOR, לא עדיף אם כבר ללכת על המקור, ולקחת שיר מקורי שלהם?

porcellina

New member
מאד דומה לאוסף שעשיתי פעם מזמן מזמן

אבל.... למה/למי עשית את האוסף הזה? כי לכל להקה פה ברשימה שלך יש לפחות עוד שיר אחד שהוא גדול (ואולי אפילו פחות מצוץ וטחון) מצד שני אם אתה בן 15 אז לא ראית MTV באותה תקופה שהשירים האלה (לפחות הניינטיז שביניהם) נטחנו בכל שעה וגם ברדיו אז תקין בהחלט. סחטיין עליך.

למעלה