אהלן פלסר,ורונן

gurmat

New member
אהלן פלסר,ורונן

אם הייתי שוהה במלון קיסר רק לילה אחד,אז זה לא נורא לשלם שישה שקלים אבל אני צריך להיות שם 30 לילות!!! וחוץ מזה,זה תמיד מתחיל בשישה שקלים,כמו התרופות של קופת חולים ,למי שזוכר. ולאן נעלם רונן הענק? אני עדיין מחכה לתשובתו,בעניין המס החדש של קיסר ים המלח. ואולי מנהל הפורום יכל לברר עניין זה?

smile2life

New member
זה לא תפקידו של מנהל הפורום

אלא של הלקוחות ובינינו נראה לי די הגיוני ניטל הבטחון המדובר. המלון לא צריך לשאת את הוצאות האבטחה, כתוצאה מן המצב

מני הי בקשר לאבטחת המלון:

בהיאט התשלום הוא 6 ש"ח ליום. זה לא נורא,זה סכום זעיר,רק שלדעתי האישית זה שמתפקידו של המלון לדאוג לביטחון וכן לשאת בהוצאות של המאבטחים. אני לא ראיתי שום שינוי באבטחה,מישום שתמיד יש מאבטחים. אבל זה כמו במסעדות,המסעדות מבקשות 1 ש"ח מיכול סועד,עבור האבטחה. בגדול לדעתי העינין לא פיר! ואני לא מתכוונת על הכסף! זה כלום. אני מתכוונת מבחינה עקרונית.עוד מעט יבקשו שנשתתף בהוצאות למנקה ע"מ שהמקום יהיה נקי.

מה שלומך...?

אז ככה בקשר לשישה שקלים לכל יום... כמו שידידי מני אמר זה רק כתוצאה מהמצב הביטחוני... ואתה צריך להבין שזה חתיחת נטל להעסיק שומר בכל מקום אני לא מאמין שרק שומר אחד היה במלון אלה כמה וכמה... אני הייתי משלם את הכסף הזה כדי להרגיש מוגן וטוב שאמרת לי לפי דעתי מלון טוב זה מלון עם אחריות על האורחים שלו. המלון לא רוצה לעשות לך נזקים או שיהיה לך רע זה לא המטרה שלו... אתה מסכים איתי עכשיו...? ובאמת איפה נעלם רונן???

c a t c h 22

New member
נצול צרכנים תמימם זה דרך../images/Emo96.gif

דעתי שונה ממה שמקובל מי שרוצא להמשיך להרווח צריך לספוג את עלות האבטחה של האורחים במלון ואו סועדים במסעדה. חוץ מי זה כמובן שלא צריך לספסר עלות מאבטח 6 ש"ח מי כל אורח זה 2100 ש"ח במלון בנוני כמובן שמאבטחים אינם מרווחים 52000 ש"ח לחודש זה הרווח של המלון

למעלה