אהלן פיפל!

gracie

New member
אהלן פיפל!

קוראים לי נועה ורציתי לשתף אתכם במשהו. רציתי לספר לכם שאבא שלי חזר מניו יורק והביא לי את הדיסק הכי טוב ששמעתי אי פעם. thicke- a beatiful world אתם מכירים את הקטע שאתם קונים דיסק, שומעים אותו פעם ראשונה וכל השירים נשמעים אותו דבר בהתחלה. רק אחרי ששומעים כמה פעמים מגלים את השוני שבהם... אז בדיסק של thicke זה ממש לא ככה!! השירים כל כך שונים ומגניבים! הפתעה בכל טראק. יש לו שירים בסגנון בלוז, מוזיקה שחורה, פופ, רוק ואפילו אחד שמזכיר את המוזיקה של הביטלס!! אז בקיצור: המלצה!!

באמת קראתי עליו...

המלצה בעיתון 7 לילות (ידיעות אחרונות) בשישי האחרון. הכותב אמר שזה אחלה דיסק ושט'יק הוא באמת כישרון...ואפילו ש-When I Get You Alone נחשב לאחד החלשים יותר בדיסק. נשמע די מבטיח. אהלן נועה..ברוכה הבאה

i love gina

New member
כן, נכון... באמת נשמע מבטיח!

2 ידידות שלי שעדיין לא קנו לי מתנה ליומולדת [בושה וחרפה להן...] שאלו אותי מה אני רוצה, אז אני יגיד להם שאת הדיסק הזה!!! יש אותו כבר בארץ, לא? בידיעות אמרו שהשבוע הוא מתחיל להתשווק בחנויות... ובכלל , when i get you alone זה שיר פצצה לדעתי...

yanivtr

New member
השיער שלו הורג אותי!!!../images/Emo5.gif../images/Emo104.gif

שיסתפר! הוא נראה כמו לא יודע מה!!

gracie

New member
תודה על קבלת הפנים....

ועוד משהו: when i get you alone הוא השיר הכי מסחרי בדיסק, להגיד שהוא הכי חלש בדיסק תלוי בטעם שלך...

למעלה