אהלן עומר

אהלן עומר

מקווה שאת צומחת בשקט . מזמן לא שאלתי והחלטתי להתעמק. רק ששאלתי באופן כללי וזה מה שקיבלתי. 1. אינגוואז. 2. פהו. 3. ג'רה. 4. אינגואז. 5. אינגוואז. מצחיק אה? שדרי אלי ממי .מה זה אומר ? בעקרון הוחלט בצורה מקצועית לשנות את שמי במקום אושרת לאשתר. רק שינוי מקומות. שיביא לפתיחה. אז עלה לי בראש על כל מני מה שעובר עלי ולא הצלחתי להגיע לשאלה מסוימת ספציפית. יש מלא שינוים חדשים . אבל זה שיצא 3 פעמים אינגוואז מה זה אומר ? ובכלל. תודה ממוש

אוקיי...

קודם כל - אני בעד שינוי השם. ממש בעד! אני חושבת גם שבחרת שם חדש פשוט מקסים..ריבוי האינגוואזים מראה על תקופה של שקט שתבוא עלייך בקרוב, בעזרת השם
תקופה של מיצוי, של שלווה ונינוחות - תקופה טובה, אחרי המסע הארוך והאמיץ שעברת! בהצלחה!

תודה ממוש

היום התקבלתי למכללה מגן דויד אדום אם שמעת עליה היא מכללה ששם אני אלמד לטפל בעזרת בעלי חיים וילדים אוטיסטים ומפגרים PC. וכן אאמץ לי כלב/ה מסוג לברדורית או גולדן גור מעל 5 חודשים אם תשמעי אשמח שתצרי איתי קשר. אני רוצה מסורס ומחוסן . תודה רבה על הכול שלך אשתר.

שמחה לשמוע

שמעתי ואני מתרשמת שהם מלמדים נהדר. אני שמחה שאת מתכוונת לאמץ כלב ואם תמצאי אחד שמוצא חן ביניך - את תמיד יכולה לחסן ולסרס בעצמך... את בטח יודעת שכלב (ובטח אחד גדול כמו שאת רוצה) עולה כסף לתחזק, אין מה לעשות נגד זה...

אז יש שינוי בתוכנית

אני מעונינת בגור כדי שאהיה ( אימא במישרה מלאה :) ) והעיקר נאמר לי במכללה על פי מנהל המכללה, שעדיף לי לקחת גור כדי שאלמד מהתחלה מה זה לגדל . עוד לא מצאתי את האחד או אחת שמתאימה לי . :( אני מחפשת גור/ה גולדן / לברדורית ... אם את שומעת צרי עמי קשר תודה

למעלה