אהלן&סהלן

LBA33

New member
אהלן&סהלן

שלום לכולם! ראיתי עכשיו מודעה שיש הופעה של אביתר בנאי ויונתן רזאל בפסטיבל העוד בירוש ב16.11. מי שיודע עוד פרטים, כמה עולה? וכו

איפה זה../images/Emo35.gif

אני מתה על פיוטים..
זה הכי כיף בעולם..

../images/Emo7.gif

לא טוב לי... אגב, תבררו אם המופעים האלו פתוחים לקהל הרחב כי אני יודעת על הרבה הופעות כאלו של אביתר [טוב לא הרבה אבל יש..] שלא פתוחות לכל קהל.. הייתה לו אחת כזו במרתף 10 לא מזמן.. בעצם, כבר די מזמן...

Endlessoul

New member
יש לי את ההופעה הזאת על המחשב..

אני ממש, אבל ממש לא סובלת אותה

Endlessoul

New member
את ההופעה של אביתר ורזיאל הזה.

עם כל הפיוטים וכל המזמורים וכל שירי ההלל..

הייתי בהופעה הזאת

ידידה שלי נורא נהנתה אני נורא פחות מהשירים של אביתר הוא שר רק 2.מקסימום 3. לא זוכר כבר מה. תחרות כלבים, ואולי יש לי סיכוי. אני מאוד התאכזבתי. הם שרים לך שירים מהבית כנסת בעיקר...זתומרת את יכולה ללכת לביכת כנסת שלו ולשמוע את זה..

אני מסכימה עם הידידה שלך..

אני גם מאוד נהנתי מההופעה הזו.. אולי זה כי אני אוהבת לשמוע פיוטים.. אבל היה מגניב..

טוב

בשבילה זה היה משהו חדש והיא התלהבה אני ת'אמת הכרתי הרבה מהפיוטים, חלק אפילו אהבתי שורה תחתונה- אני לא מתחרט, אבל אם הייתי יודע איך זה יהיה לא הייתי הולך. אז שאנשים אחרים לא יטעו...

MikeY fReAk

New member
אוי ואבוי..../images/Emo79.gif

היתה לי תחושה רעה היום שהלכתי ליד מודעה של פסטיבל העוד וראיתי רק רזיאל ורצתי קדימה, איכ, אם זה מי שאני זוכרת מיום אחרון של עצמאות, אז אוי ואבוי, זה הדבר הכי מזעזע שיצא לי לראות על במה (יותר מהמסיבת סיום של היסודי, תארו לכם). אין חשק.

למעלה