אהלן מתוקיזות...

a d i d a s 2 1

New member
אהלן מתוקיזות...

חם כמו פיפי במיטה.. מה שלומכן הבוקר? טוב תודה בסדר משעמם נורא!!! ואחרי קריאה של האשכול האחרון הרדוד.. יאנושקה... מה רע בערבים? בטולים? אהה בתולים? לא שיש כזה דבר, הרי הם נקרופילים מגיל צעיר לא? הם אה זה את הכבשה... יאללה אחה"צ טובים, הרבה הצלחה למכבי היום!!! שלחו להם אנרגיות כמו לג'קו עשו טובה

Nova5

New member
את יודעת , דידה, במחשבה שניה

מרב השעמום אין לי בעיה עם אף אחד... והם עם הכבשה - זואופילים (אין שום קשר לזואי, למרות שאני מתחילה להיות "זואיפילית" כשקוראת את השירים שלה...) וכמובן הרבה אנרגיות למכבי, בשלב הזה אפילו יותר מג'קו: שיהיה להם בהצלחה!!

a d i d a s 2 1

New member
חחח ככה אני אוהבת אותך

ראוף תכף יפגע ממך... תכתבי בענק ריטלין יכול לשגע דידות... נו מה העניינים? ועזבי אותך מזואי אוחתיה, היא תופעה... עשית לי לא טוב עם הכבשים... ותודה מקרב לב על האנרגיות, בהחלט זקוקים לזה יותר מוואקו ג'קו...כרגע

Nova5

New member
עניינים? הייתי ברשמי...

הייתי בעבודה... אם לא טוב לך עם הכבשים, אפשר לעבור לתרנגולות... תופעות לא חסר לנו בפורום...יאאא, תופעה שכמותך.... אשלח אנרגיות גם לך ליתר ביטחון

קחו לכן ../images/Emo109.gif../images/Emo80.gif יא זואופיליות שכמותכן....

חבל שאין אייקון של כבשה בעעעעעע.... יפה לכן מצ'טעממות כאן בלעדי.... נשיקות לך סופר נובה... ולך אוחתיה המון אהבה ואנרגיות חיוביות
מה שלום ראוף? מצא את הגמל? ד"א תגישי בקשה להיות חברה שלי... אני מקבלת את כולם... גם את ראוף... והגמל עם הדבשת גם....

את כולם את מקבלת?? ../images/Emo6.gif ../images/Emo3.gif

אני מצאתי מי עוד קיבל אותך.. מכירה את השיר של שרית חדד אז קבלי בחיבה ממני
..והמבינה תבין .. איזה כיף שיש המון חברים המון חברים בכל מיני צבעים חומים, כתומים, שחורים ולבנים איזה כיף שיש כאלה חברים יש לי חבר ג'ינג'י עם נמשים אתו הכי כיף לעשות חיים נכון שהוא ממני לגמרי אחר אך על כזה חבר איך אפשר לוותר?

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ולי קראת פרח ועיניים, אני זוכרת הייתי נשמה... גם זה של שרית חדד.... שמיים אני אוהבת אותך ואני מקבלת רק נשמות טובות

a d i d a s 2 1

New member
שבת שלום ח'ברה...

תודה על האנרגיות... יכולתי למנוע ממני הרבה כאב לב אתמול... :) אוחתיה את יודעת מה יפה בחברים? הם לא כמו משפחה,אותם בוחרים ותחליטי מצד אחד את מקבלת את כולם ומצד שני רק נשמות טובות? "ואני, זה לא מסתדר לי.."

Nova5

New member
שבת שלום לכולם../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

מצטערת בקשר לאתמול, דידה... תארי לעצמך מה כבר היה קורה ללא אנרגיות שלנו
ומצד שלישי, רביעי וחמישי "שיסתדר לך..."

a d i d a s 2 1

New member
תגידי שדרת אנרגיות אחרי ה-30 הפרש?

או לפני, או שהתאמצתם חזק רק אחרי ה-30, קצת יותר שכמעט יצא לכם חרא ממאמץ? אל תדאגי לצדדים שלי, עד עכשיו זה היה בצחוק הפיצולים שלי, או שלא.. אבל אם תרצי יש לי מקום גם לצד שישי שביעי ושמיני...

מגושקה

New member
אתמול ראיתי את המשחק

והיה מה זה כיף... לא!!
דידה
ואח"כ אני קמה בבוקר ורואה שבמעריב
עשו טבלת השוואה בין ג'קו לעזמי בשארה, וואט דה פאק???
הם פשוט ל מפסיקים...

a d i d a s 2 1

New member
מגושקה נסיכה..אני בסדר

זה לא שלא צפיתי את זה... אבל היו כמה רגעים אתמול שכמעט הקמתי את עצמי כי כאב לי..מדי!! ואז החלטתי שאני לא אוהדת אמיתית אם אני קמה, אז המשכתי.. ולא דברתי כל הערב, בזה זה נגמר היום יום חדש והבטחתי לעצמי לא לקרוא שום טוקבק או כתבה.. ומעריב..מעריב מוחרמים אצלי בערך ממ שמונה חודשים... מאז היה מה שהיה... אני מחכה להתנצלות של העורך אבל זה לא יגיע אז לפחות להכרת תודה של בשארה, כי משווים אותו למישהו... תהנו בסופ"ש..אל תקראו עיתונים...תשחקו ארץ עיר בע"פ..

למעלה