אהלן, מישהו זוכר אותי?

אהלן, מישהו זוכר אותי?

בכל מקרה, פתחתי בלוג פה בתפוז כדיי ליצור הייפ סביב ספר שאני רוצה להוציא (העלבות ותמיכות בצד) תבדקו אותו אחר-כך, תחפשו אותו במד"ב ופנטזיה - יומן הקפטן, קוראים לזה אגדות אמיתיות (עם עוד שם משנה ששכחתי איך קוראים לו.

Witchcrafts

New member
בטח שזוכרת, בהצלחה!

מה לגבי יוג? החלטת לזנוח את התחום ואותנו?

תודה

זה כבר לא אותו הדבר, הסדרה מתחילה לשעמם, והתחרויות כבר לא כאלו כייפים. אני מקווה שתתמכו בי עם הסיפור להוצאה לאור. BTW, נשארת לבד, הא? מזל שפרדי פה כדיי לשעשע אותך כל כמה זמן.

Witchcrafts

New member
כבר שלחת עותקים למו"לים?

ומה לבד, אני לא לבד! הרי אתה כאן, ולא תנטוש. אמנם הסדרה משעממת אותך ומסתבר שמיצית את הטורנירים, אבל על הפורום אני לא מוכנה לקרוא שום מילה רעה, כי הוא שולתתת!!111 נכון?

אוי יסמין

את מצחיקה כמו שאני זוכר אותך. לא, לא שלחתי עדיין; אני מפחד שהמצב הכלכלי ישפיע על המצב של הספר+אני רוצה ליצור הייפ עוד לפני שאני שולח למו"לים.

Witchcrafts

New member
תודה.

אם כי זה יותר מחמיא לדעת שאתה זוכר אותי, מאשר שנותרתי משעשעת.
האמת, לא נדמה לי שכדי ליצור "היפ", בלוג זו דרך מוצלחת. כשמדובר בידוען, אז, מן הסתם, שהרי הכל סביבו מתוקשר. מספיק שיכתוב ולו הודעה הכי קצרה בפורום, כדי שהיא תזכה לעשרות – אם לא יותר – תגובות. כלומר, יש להבדיל בין אחד שכבר יש לו נקודת פתיחה לבין מי שמנסה להשתרבב לתחום (אע"פ שזה לא מה שאתה באמת נוטה אליו, פשוט העיקרון זהה). נסה להשתמש באופציות אחרות ובטוחות יותר (פרסום קטעים בעיתונים, למשל. אפילו המקומיים); או, וזו הדרך הכי אידיאלית עבורך (לעניות דעתי), תעבור במקביל אל "ישרא". ההצעה לא נובעת מתוך זלזול בבלוגיה של תפוז, להפך. אני פשוט מוצאת אותה כבדה ורצינית יותר וזה לא מה שבהכרח נחוץ לך בשלב הנוכחי. בנענע תזכה ליותר פידבקים מה שיצור יותר "באז" סביב הבלוג. בקיצור: איכות מול כמות, הבחירה שלך.

נזכרתי במשהו

מה קורה אם אין תגובות בבלוג שלי? להתייאש? להמשיך בלי תגובות? מה אני עושה?

למעלה