אהלן מה קורה...

אהלן מה קורה...

אהלן אני חדשה פה בפורום ורציתי לשאול אתכם על הבחינת בגרות באנגלית בעל פה. אני ממש מפחדת מהבחינה הזאת כי שאני מתחילה לדבר אז מרוב לחץ פתאום כל המילים הכי פשוטות בורחות לי, ואני רוצה לקבל ציון טוב אז מה לעשות בשביל להשתפר? מישהו פה כבר עשה את הבחינה הזאת?

אמממ

אני יכולה להגיד על עצמי שבד"כ אני לא מרגישה בנוח לדבר באנגלית, ובד"כ מתערבבים לי כמה מבטאים ביחד..חחח..אבל לא יודעת..בבחינה עצמה הלך לי בסדר. אם את מדברת עם הבוחנת כאילו היא אשה רגילה ונחמדה, ולא בוחנת אכזרית - אז זה יעבור לך בקלות. ותתאמני על זה בבית. מה את כבר מתבקשת להגיד שם? ישאלו אותך על עצמך. אז תכיני "קטע" מראש. חלק שני זה כרטיסיות שגם זה שטויות..לשאול כמה שאלות על נושא שמביאים לך

הייי../images/Emo39.gif

את יכולה לבקש מהמורה שלך לעשות לך דמי מבחן כאילו היא הבוחנת וככה תראי במה יש לך קשים ותוכלי לשפר את עצמך

Ed Hunter

New member
חחחח אני רוצה לתקן אותך...

בד"כ את לא מרגישה בנוח לדבר -נקודה-... בל אני אוהב אותך גם כשאת שותקת

Stillwater

New member
עצה...

אני ביום לפני ובום הבגרות (וגם קצת בכמה ימים לפני) השתדלתי לדבר על חברים באנגלית, זה עוזר ומקל. כי אם יוצא לך לדבר אנגלית הרבה לפני הבחינה אז את מרגישה פחות בלחץ וגם המבטא מסתדר. אז יאלה...קבעי עם חברים שכמה ימים לפני הבחינה מדברים רק באנגלית ואם צריך לתקן מתקנים!

love d animals

New member
אני

עשיתי....והייתי בלחץ וגמגמתי (בגלל הלחץ)....(אבל לא משהו רציני)... קיצר-עם כל הלחץ וכל זה שברחו לי מילים קיבלתי 90 (ובקבוצה שלי הציון הכי גבוה היה 91)..ואפילו אם לא תקבלי ציון טוב זה בסה"כ 10 אחוז מהבגרות באנגלית....כאילו-זה לא ממש רציני..זה רק כמה נקודות אל תדאגי-ובהצלחה:)

SaMaRa 18

New member
../images/Emo13.gifהייי !

אמממ... לי יש אותה ביום ראשון...ולא סתם אני גם ראשונה ברשימה. אם את רוצה יש לי את כל הכרטיסיות עם 10 שאלות כל אחת.. (שעמם לי מאווד בלי אינטרנט כל השבוע). גם אני נלחצת לדבר מול זרים...אבל לפי מה שהבנתי הבוחנות נחמדות ונותנות זמן להרגע קצת.

יואו, אני רוצה!!!!..../images/Emo36.gif../images/Emo36.gif

יש לי מחרתיים את הבחינה, ואני בלחץ מטורף
תקשיבי, אולי את יכולה להעתיק חלק מהכרטיסיות והשאלות לקובץ וורד, ולהעלות את זה לכאן?? זה כל כך יעזור לי להפחית את הלחץ..
|בקשה|

SaMaRa 18

New member
כבר נעשה..

אני מקווה שאלו אולם הכרטיסיות.. נראה לי שכן

אצלנו זה שונה

אני לומדת בקריות ואצלנו יש כרטיסיות עם נושאים אחרים בכל בית ספר זה שונה?

or 343

New member
תתאמני עם חברים!

זה ממש עוזר...לפחות לי...וגם אם ההורים . בכל מקרה, אמרו לי שהבוחנים ממש נחמדים ואין ממה לפחד, צריך פשוט להתרגל לדבר קצת באנגלית וזהו. וחוצמיזה שאפשר סתם לחרטט שם דברים לא נכונים, אז את לא ממש חייבת למצוא את המילים, רק לוודא שהם נאמרות נכון ... וגם- רוב האנשים מקבלים מעל 90בבחינה הזו אז לא נראה לי שיש ממה לפחד.

*superstar*

New member
אז קודם כל- ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

אני עדי, מקווה שתהיה לך השתלבות נעימה. בקשר לבחינה בעל פה, גמני הייתי לחוצה לפני. גמני חשבתי שיברחו לי המילים. אבל יודעת מה? ברגע שהתחלתי לדבר עם הבוחנת, היא נתנה לי הרגשת ביטחון מוחלט, שלא נתקעתי אפילו לרגע. זה אולי נראה נורא מלחי. ואני בהחלט יכולה להבין למה, אבל ברגע שמתחילים עם זה- זה שטויות. בהצלחה לך!

OpticalIllusion

New member
ברוכה הבאה ! ../images/Emo24.gif

אני מקס .... אני לא חושב שיש לך מה לחשוש מהבחינה הזו ... לנו אמרו שזה לוקח בין 10 דקות לרבע שעה לא יותר מזה ... אז זה מאוד קצר ... והטריק המרכזי בכל זה הוא ברגע שנכנסת לכיתה שבה את נבחנת , לשכוח לגמרי שאת יודעת עברית , כי המחשבות שלך נעשות בעברית ולא באנגלית (אלא אם כן את חושבת באנגלית ..
), ואז פשוט הכל עובר מן SWITCH כזה לאנגלית ... זה יזרום יותר טוב והרבה יותר רגוע ... שלי ביום רביעי ... אני מעדיף לא להתאמן לקראת זה .. הכנתי רק כמה שאלות וקראתי אותן ... לא משנן בע"פ כי זה ממש טיפשי - זה לא היסטוריה ... אז... שיהיה לך בהצלחה

גם הבחינה שלי ביום רביעי

ואני אחרונה בקבוצה שלי אז אני מקווה שלבוחן יהיה עדיין מצב רוח טוב. אתה יודע אם המורים לאנגלית נמצאים גם בחדר בזמן הבחינה?

OpticalIllusion

New member
99.% שלא ! אסור להם ...

המורים שמלמדים אותנו, הולכים לבחון בבתי ספר אחרים ...

SaMaRa 18

New member
לנו אמרו שמותר

המורה אמרה שאם אנחנו נרצה היא תהיה בזמן המבחן שלנו...רק אם רוצים

Nimst

New member
עשיתי לפני שנתיים

קבלי את ההצעות לדבר אנגלית לפני, במיוחד עם מישהו/י שאת יודעת שטוב/ה באנגלית. זה באמת שטויות.. את מדברת קצת ואם הבוחנת (או בוחן) רואים שאת בסדר זה לוקח 5 דקות. כשאני עשיתי הייתי ראשונה, וחשבתי שאולי אני קצת אלחץ וזה, אבל הבוחנת הייתה כזאת מתוקה (היה לה מבטא בריטי, אלוהים) שממש נרגעתי.

למעלה