אהלן....מה נשמע...

plusman

New member
אהלן....מה נשמע...

מה נשמע אנשים...פעם ראשונה שאני רואה דבר כזה בארץ... בכל מקרה בגלל המצב הקיים שאני היחיד שאני מכיר שיש לו את שם משפחתי החלטתי לחפש את שורשי... בכל מקרה שם משפחתי הוא קוסטרינסקי. עליתי לארץ מאוזבקיסטן לפני 16 שנה. אני יודע שהשורשים של המשפחה הם מפולין אבל אנחנו לא יודעים מה פרוש השם ומאיפה הוא בא. בכל מקרה יהיה נחמד למצוא עוד קוסטרינסקי וכמובן את המקור...אז אם מישהו יודע\שמע וכו אנא צרו קשר.... תודה מראש. בני קוסטרינסקי.

עמי60

New member
ביד ושם מופיעים כ 20 קוסטרניצקי

רובם מאזור KOBRYN שבבילורוסיה .

yofi nechama

New member
Kösternitz, Kościernica

"גשש העירות" מוצא שני ישובים בשם Kösternitz, Kościernica בפולין: הראשון כ 370 ק"מ מצפון-מערב לורשה, והשני כ 387 ק"מ מערב-צפון-מערב לורשה. שניהם קרובים לים הצפוני, באזור בין גדנסק לגרמניה של ימינו. לדעתי, אזור זה היה בשליטת גרמניה ערב מלחמת העולם השניה. יתכן ששם משפחתך נובע משם המקום? מועדים לשמחה, נחמה.

talia olav

New member
ישנו ישוב בשם Kostryn

באזור סאנוק, והוא עשוי להיות מועמד טוב.

eyaltamuz

New member
ב- 144

היי באתר של בזק מופיעות כמה משפחות הנושאות את השם קוסטרינסקי בהצלחה וחג שמח איל

144

האתר לא מעודכן זה כשנתיים (בזק לא אוהב להפסיד את ההכנסה האדירה שיש לו מ 144 הטלפוני) אבל זה מה שיש. החיפוש בכל הארץ לא עובד טוב, אז תנסה בכל איזור חיוג לחוד. תשים את "מספר הרשומות על 20. הכן ניר ועפרון כי אין אופצית הדפסה.

bilen

New member
בספר יזכור של עיירה בבלארוס /טלחאני

מוזכרים 2 נספים ששמם היה קוסטרינסקי. מכיוון שאתה דובר השפה, תוכל לנסות לחפש חומר בארכיונים המקומיים. מידע מפורט יותר, אפשר למצוא בקבוצת הדיון של בלארוס ב-jewishgen. חיפוש פשוט בגוגל מעלה שקיימים המון אנשים בעולם שנושאים שם זה בכל מיני מקומות: kostrinsky, kostrinski, בפולין: kostrinska מצאתי למשל אשה בצרפת, שמחפשת קוסטרינסקי שמוצאם מפולין וחיו בעבר בצרפת ובספרד. מופיע מייל שלה בהודעה למטה. גם באתר המשפחתי הזה מוזכרת קוסטרינסקי שמוצאה כנראה מפולין. בקצור, זה כנראה לא נדיר בעולם וכדאי להיערך לחיפוש יסודי יותר לאיתור השורשים שלכם. לצורך זה, מציעה לך לקרוא את הלינקים הצבעוניים שמשמאל ולנסות ללמוד איך להתקדם בעצמך ואיך להציג בעתיד שאלות כאן או בפורומים רלבנטיים אחרים בחו"ל. מאחלת לך הצלחה וחג שמח !

talia olav

New member
"קוסטרינסקה בפולין" - בפולנית השמות

מקבלים הטיה דקדוקית, וכך נקראת גברת קוסטרינסקי.

bilen

New member
ידוע לי הדבר "הגאוני" הזה... יש לי

קרובה שמקפידה על זה עד היום הזה, כאן בארץ

yairlt

New member
קוסטרינסקי

בקיבוץ חמדיה ישנו חבר בשם מורדכי קוסטרינסקי. בנו חבר בכפר רופין ושמו יורם קרין. בהצלחה.

plusman

New member
חברה תודה לכולם!!!!

אני אבדוק את הכול...ומצטער שלא עניתי והשתתפתי קודם לכן...פשוט ממש הרגע חזרתי מטיול מטורף שכזה.. בכל מקרה תודה רבה ואכן אני אבדוק את כל האפשרויות הנ"ל (צריך לשבת קצת זמן איכות עם סבא...).

למעלה