אהלן לכולם.

אהלן לכולם.

אני שקד, מהנוער העובד והלומד, ואני רוצה להעביר פעולה לשכבה בוגרת על מצעד הגאווה והקורה כרגע סביבו. חלק מהפעולה הוא בתכנון "קבלת השונה" השאלה שלי אליכם-האם יש לכם טקסטים על קבלת השונה? אני אודה לכם מאוד

jast

New member
יום אחד..

כשתדריכי רעיונית, או בטח שנה הבאה כשתהיי קומונרית תביני את חשיבות הטקסטים:} כמובן שלא יותר מידי, 10 דקות רבע שעה מקסימום. אבל הם מאד עוזרים... אגב, בואי לרעיונית שלנו יום חמישי.

לא לא לא את לא מבינה

טקסטים של מרטין בובר זה רע!!!!!!! איך בן אדם יכול לתת שלוש דעות בשורה אחת?!?!?!?!? טקטסים קלילים זה סבבה כן אבל טקטסים שרשום לכם אותם באותיות פיציות שעושות לך רע בעיניים זה לא טוב! או לא זה רע ובדר"כ טקטסים אצלינו זה לא 10 דקות רבע שעה אלא פעולה שלמה!!!!!!!!!!!!!!!! וחוץ מזה יש טקסטים ויש טקסטים.....

וואלה? את האמת שגם בקן יש מלא

חומרים אני תמיד מסתכלת עליהם מכול מיני שנים מ98 92 אפילו משנות ה-80 אפילו אתה מוזמן להגיע לקן ולהסתכל עליהם אם הקן יהיה בכלל פתוח כי אסור לנו לשרוץ בקן

בקשר של אסור לנו לשרוץ זה היה ציני

אבל זה באמת נכון כי זה מה שאלינור פשוט אמרה לי בפרוש ובקשר לקן הפתוח זה רציני נורא

אמן סלע

New member
שמעי..

הבנו שאת לא מרוצה יוסטון אבל כמה אפשר להזכיר את זה ש"הקומונרים שלך קקות" בסדר לא נעים לך זה שתגידי לנו את זה כל הזמן זה לא יעזור. תעשי איתם שיחה תדברי איתם...אני אומרת לך זה יפתור הכל... בהצלחה :)

עשיתי שיחה עשיתי שיחה עם הרכזת קן

וזה לא עזר והכול ממשיך כמו קודם כאילו אמרתי משהו שולי

אם אני אספר את כול מה שהיה בקן

מהתחלה את תבכי תאמיני לי שאת לא רוצה ואם בכול זאת אז לא כאן אלא במסנגר

למעלה