אהלן לכולם....

oliver5

New member
אהלן לכולם....

אני רוצה להתחיל לשחק סקווש אבל אני לא מבין כ"כ בענף.. חברים המליצו לי לשחק אבל אני לא יודע מאיפה להתחיל... קצת פרטים:יש לי מכונית ואני יכול להגיע כמעט לכל מקום באזור המרכז, אני אוהב מאוד התחלות חדשות וחשבתי להתחיל עם הסקווש, קוראים לי אוליבר, אני רוצה מאוד ללמוד את הענף ... אשמח אם מישהו ייתן לי קצת פרטים על הענף ואיפה אפשר להתחיל... שנה טובה לכל חברי הפורום, אוליבר לוי

YoNaTaNy

New member
שלום אוליבר ../images/Emo24.gif

או קיי. 1. דבר ראשון, מועדון. אני משער שאתה מאזור המרכז. אם ככה, יש כמה מועדונים ממולצים: מועדון סקווש הרצליה, מגדלי תל אביב, ואוניברסיטת תל אביב. אני ממליץ על הרצליה. 2. דבר שני, מחבט. יש המון מחבטים והמון סוגים לכל הרמות. אני ממליץ לא לקנות מהחנויות אלא ממאמני סקווש. המחירים שלהם זולים יותר ויוכלו לכוון אותך. החברות המומלצות: הד, קרקל, דנלופ. לדעתי בשביל ההתחלה כדאי לקנות קרקל במחיר זול בטווח המחירים 150-300. לפני שתקנה נשמח לשמוע את ההצעות שקיבלת ולעזור לך. 3. דבר שלישי, נעליים. מועדוני הסקווש לא מאפשרים לעלות עם נעליים שהסוליות שלהן לא לבנות או בצבע דבש. אם יש לך נעליים עם סוליה בצבע דבש או לבן תוכל לשחק איתן. אם לא, אפשר לקנות נעליים מיוחדות לסקווש שמתאימות גם ליום יום במחירים מאוד זולים. 4. דבר רביעי, מאמן. מומלץ לקחת שניים שלושה שעורים כדי ללמוד לתת מכות נכון ולהגיע נכון לכדור. מחיר אימון של 40 דקות נע בין 50 ל100 שקל. כדי לקבל פרטים והכוונה תוכל לדבר עם דובי ואני משוכנע שהוא ישמח להדריך אותך
. הפלאפון: 052511877. ד"א לא להתפתות למחבטים יקרים עם בולמים והכל לפני שאתה יודע להחזיק מחבט. ממליץ שתכתוב פה את ההצעות שקיבלת. יום נעים ושנה טובה, יונתן

YoNaTaNy

New member
כל כך הרבה כתבתי ושכחתי משהו

לאחר שתלמד את הבסיס תוכל לחפש פרטנר בלוח המודעות שנמצא כמעט בכל מועדון.

oliver5

New member
חוששני שלא....

אני כנראה אקפוץ באחד הימים להרצליה... אני מעדיף קודם כל לראות איך משחקים את המשחק אח"כ לקבוע עם דובי...

למעלה