אהלן לכולם...

אהלן לכולם...

אני חדשה פה...
אני נשואה 5 חודשים. זה טרי נכון?
אז ככה... יש איזו בעיה שמציקה לי לגמרי ואני לא מבינה את עצמי אז בטח שבעלי לא יבין אותי אבל אולי יהיו פה כאלו שיזדהו איתי.
אני רוצה לנוח!! אני רוצה לבד!!!!
אל תבינו לא נכון.. אני אוהבת את בעלי. מאוהבת בו. הוא האושר שלי, החיים שלי. אני לא אחיה בלעדיו.
אבל.. אני חייבת את הרגעים שאני צריכה להיות ל-ב-ד! אנחנו לא מתראים הרבה שנינו סטודנטים ועובדים.. אז ככה שאין גם זמן לנוח. אבל לפעמים באלי להיות ככה לבד בבית לראות את הסדרות שלי או לא אכפת לי שהוא בבית אבל שיעשה ש.ב. ואני אשב קצת במחשב...
והוא לא מבין את זה. הוא לא מבין את זה שאני צריכה לנוח קצת. הוא חושב שזאת עצלנות. אולי אני באמת עצלנית?
אבל אני לומדת ועובדת ומנהלת בית... אני מבשלת בזמן ומסדרת מקפלת מכבסת מנקה...
והוא עובד ולומד כל היום הוא כמעט לא בבית והוא לא נח! הוא לא מסוגל לנוח!! הוא חייב לעשות כל הזמן משהו. סידורים, ש.ב. ואם אין מה לעשות הוא ימצא מה לעשות.
עכשיו בסדר השלמתי עם זה שהוא לא סתם ישכב איתי במיטה וננוח... אבל בחייאת שיתן לי לנוח...
אתם חושבים שזה עצלנות? שכל יום אני צריכה את הזמן הזה לעצמי? כמובן שאני לא מקבלת את זה כל יום אבל מתי שכן אני מנצלת את זה.
ואני אומרת לו אם אני לא אנוח אני אתמוטט. הוא חושב שאני מגזימה... אני אולי לא אתמוטט פיזית אבל מעצבים כן. אני חייבת לטעון את עצמי...
יש פה אנשים כמוני? עם אותה בעיה??

מבינה אותך ממקום אחר

אני נשואה+2 ורק לאחרונה פיניתי זמן לעצמי ולבריאותי לבד בשביל ספורט ודיאטה. וכן יש אנשים יקרים שנפגעים מזה אבל עדיין תומכים בי כי יודעים שזה חשוב.

ולעניינך... אני חושבת שאת צודקת ואת בכלל לא נשמעת עצלנית. ניסית לדבר עם בעלך ?

shushlush

New member
מרוב הזדהות

הראיתי את ההודעה שלך לבעלי בקריאת "זה ממש נרא כאילו אני כתבתי את זה!"

יש לנו הרבה שיחות על זה.
לפעמים הוא מבין יותר, לפעמים פחות....
הוא יודע שזה לא נובע מעצלנות, הוא פשוט לא מבין את הצורך שלי בלא לעשות כלום (אני קוראת לזה "ניוטרל למוח") אחרי הרבה מאוד זמן, הוא די השלים עם זה והבין שזה צורך שלי, גם אם הוא לא מבין אותו

JewelStone88

New member
ממש מזכירה לי אותי ואת הארוס שלי

אני יכולה בשבת לשבת מול הטלוויזיה ולא לעשות כלום, או סתם להשאר במיטה עד ממש ממש מאוחר.
הוא מרגיש שכל היום מתבזבז לו ככה אבל אני ממש צריכה את הבטלה הזאת לנשמה.
הוא אומר לי "קומי תעשי עם עצמך משהו" אז אני אומרת לו אני לא אומרת לך מה לעשות בזמן הפנוי שלך אז תן לי לעשות בזמן הפנוי שלי מה שבא לי.

יואו |אנחת-רווחה|

חשבתי שאולי אני באמת עצלנית כבר שאני לא עושה דברים בלי הפסקה..
"ניוטרל למח" בדיוק!!!!
דיברתי עם בעלי הוא אומר שהוא מבין שאני צריכה לנוח אבל לא נראה לי שהוא באמת מבין..
הראיתי לו את הטלפון ואמרתי לו שכמו שהטלפון צריך טעינה גם אני!
הוא לא מבין שמתי שאני נחה ומתחת לשמיכות עם המחשב או משהו כזה לא בא לי לצאת החוצה ולצלם לו דף שהדביקו על הדלת... במיוחד לא בחורף

אני אומרת לו "מאמי אני נחה עכשיו אני עוד מעט יקום ויצלם לך" אז הוא חושב שאני מגזימה...

אם זה היה משהו דחוף ברור שהייתי קמה אבל זה סתם שטויות ואני חייבת במנוחה שלי את השקט שלי...
איזה כייף שמזדהים איתי פה.. עכשיו אני אסביר לו שיש עוד נשים כמוני ואני לא היחידה

קליספרה

New member
רגע רגע רגע אני חייבת להבין משהו

את נשואה או מועסקת?
למה את חייבת לו דין וחשבון על מה את עושה ומתי
ולמה בדיוק אסור לך לפעמים להיות עצלנית
עצלנות זה כייף אמיתי
אוי ואבוי אם מישהו היה מנסה להכנס לי לתוך זמן הבטלנות שלי הוא היה חוטף בעיטה בישבנו.

למעלה